13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Elevii medieșeni trebuie să solicite cardul Meditur pentru a circula gratuit cu mijloacele de transport în comun

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Elevii unităților de învățământ din Mediaș și Ighișul Nou trebuie să solicite Meditur un card pentru a circula gratuit cu mijloacele de transport al societății.

Pentru a beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport public local în comun din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou, prestat de operatorul Meditur, elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat, indiferent de domiciliu, pot solicita operatorului emiterea unui card Meditur. Pentru completarea cererii se poate opta fie prin prezentare efectiva la punctele de emitere Meditur, în Vitrometan între orele 8-16 si în Gura Câmpului între orele 9-17 sau online pe site-ul oficial al Meditur, www.meditur.ro.
Cererile completate însoțite de documentele aferente pot fi trimise pe adresa de e-mail abonamentelev@meditur.ro. Pentru mai multe detalii cei interesați pot consulta regulamentul privind acordarea abonamentelor pentru elevi prezentat pe site-ul operatorului de transport din Mediaș sau pot suna la telefonul 0269.845.678.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect