20.2 C
Sibiu
joi, iunie 30, 2022

FOTO 4 copii şi părinţii lor au rămas fără locuinţă în urma unui incendiu

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Casa unei familii din localitatea Țichindeal a fost distrusă de un incendiu, miercuri dimineaţa, din cauza jarului căzut din sobă.
La locul incendiului s-au deplasat trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD din cadrul Stației Agnita precum și membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Nocrich. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la întreaga casă, pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi.
Intervenția promptă a salvatorilor sibieni a condus la limitarea și lichidarea incendiului fără ca acesta să se extindă la o casă învecinată. În momentul producerii incendiului 4 copii și 3 adulți au ieşit din casa în flăcări.
Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale părinţilor copiilor, care aveau arsuri minore pe mâini și frunte precum și unui copil în vârstă de 16 ani cu arsuri minore pe mână. Toți au refuzat transportul la spital.
FOTO: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO FITS, la jumătatea ediției. Regizorul-coregraf Răzvan Mazilu: „Teatrul se face pentru oameni. E cu oameni, pentru oameni”

A trecut jumătate din această ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, dar emoțiile prin care ne...
spot_img

Știri pe același subiect