24.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

FOTO Absolvenţii promoţiei 1972 de la „Axente Sever” Mediaş, la întâlnirea de 50 de ani

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

În vara anului 1972 se încheiau cursurile pentru promoția Liceului Teoretic „Axente Sever” iar generația 1972 se pregătea de provocările maturității, de responsabilitățile vieții de adult.
Fiecare membru al acestei generații a răzbit prin viață cum a putut mai bine, iar bilanțul acestor ani a fost realizat miercuri la unitatea medieşeană de învăţământ. Pentru membrii promoției anului 1972, clopoțelul a sunat din nou, după o jumătate de secol, aceștia regăsindu-și emoțiile pe care le-au simțit și în momentul în care au devenit absolvenți. Elevii claselor a IX-a Filologie intensiv Engleză și a X-a Matematică Informatică i-au așteptat pe adolescenții generației 1972 și i-au condus în sala de clasă, reamintindu-le acordurile Gaudeamus Igitur, Juvenes dum Sumus.
De asemenea elevii axentiști le-au transmis câteva gânduri personale celor care au revenit pe băncile liceului în care și-au petrecut cei mai frumoși ani. Emoțiile au crescut pentru adolescenții generației 1972 în momentul in care au redescoperit cataloagele care le-au păstrat numele, rezultatele și amintirile. Chiar dacă timpul a lăsat urme pe chipurile absolvenţilor de acum o jumătate de veac, spiritul le-a rămas neschimbat iar reîntâlnirea le-a trezit amintiri din vremurile în care primeau note mai mici sau mai mari, făceau pozne de toate felurile sau trăiau fiorul primei iubiri.
S-a păstrat un moment de reculegere în amintirea celor care nu se mai află în viață, iar apoi veselia și buna dispoziție și-au făcut simțite prezența. Deși timpul și-a lăsat amprenta asupra membrilor promoției 1972, sufletele le-au rămas adolescentine, păstrând fiorul bucuriei, camaraderiei și poznelor realizate în anii de liceu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 250 de locuri de muncă prin Rețeaua EURES

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 256 locuri de muncă vacante.Sunt oferite joburi...
spot_img

Știri pe același subiect