22.3 C
Sibiu
luni, august 8, 2022

FOTO Daruri pentru veteranii de război şi văduvele veteranilor de război din Mediaş

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Veteranii de război şi văduvele veteranilor de război au primit daruri din partea municipalităţii medieşene în apropierea Crăciunului. Moş Crăciun a pregătit cadouri şi pentru preşcolarii şi elevii calselor 0-4 din oraş.
Veteranilor de război și văduvelor veteranilor de război din municipiul Mediaș le-au fost oferite cadouri din partea municipalității. În semn de recunoștință și prețuire pentru tot ce au făcut pentru patrie, veteranii au primit vizita primarului municipiului Mediaş, Gheorghe Roman, a comandantului Unității Militare 01810 Mediaș,  ing.cpt.cmdr. Cristian Colocoșel și a istoricului Dan Ramf.Aceștia au dorit să le transmită recunoștința, respectul și prețuirea datorată lor, dar și să le ofere un dar simbolic cu ocazia Crăciunului.
În apropierea sărbătorilor de iarnă preșcolarii și elevii claselor 0 – IV din municipiul Mediaș primesc și în acest an vizita lui Moș Crăciun, care le oferă în dar cadouri constând în dulciuri, din partea Primăriei Municipiului Mediaș. Deoarece condițiile restrictive nu permit micuților colindători venirea la sediul municipalității, unde aceștia erau așteptați în fiecare an de către Moș Crăciun, cele 4.000 de cadouri pregătite atât pentru copii cât și pentru cadrele didactice sunt oferite direct la sediile unităților de învățământ. Această acțiune se desfășoară în perioada 13-22 decembrie 2021, la fiecare grădiniță și școală gimnazială din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect