21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

FOTO Două acoperișuri distruse de incendii în Valchid și Noiștat

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Două incendii au fost sinse de pompierii din județ, luni noaptea și marți dimineața.
Marți dimineața, în jurul orei 6.15, pompierii din Mediaș și Dumbrăveni și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Dumbrăveni au intervenit pentru stingerea unui incejndiu izbucnit la acoperișul unei case din Valchid.
Incendiul, care a mistuit o anexă gospodărească de aproximativ 25 de metri pătrați și s-a propagat și la acoperișul casei pe o suprafață de cca 45 de metri pătrați, a fost lichidat după câteva ore. Cauza probabilă de izbucnire a acestuia a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la cablurile aflate în interiorul anexei gospodărești.
Luni noaptea, un acoperiș al unei case din Noiștat a fost cuprins de flăcări. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii militari ai Stației Agnita cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. În urma incendiului au ars aproximativ 10 metri pătrați din jurul coșului de fum, fără alte probleme. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coș de fum neizolat corespunzător.
FOTO: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect