17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

Încă două titluri de campioană națională pentru atleta Alexandra Hudea

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Atleta medieșeană Alexandra Hudea a câștigat încă două titluri de campioană națională la finele săptămânii trecute.

În zilele de 11 și 12 martie Sala „Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv National „Lia Manoliu” din București a găzduit etapa finală a Campionatelor Naționale indoor rezervate juniorilor sub 18 ani.

banner

La startul finalelor de 1.500 de metri și de 3.000 de metri a fost prezentă reprezentanta Clubului Sportiv Școlar Mediaș, Alexandra Hudea. Și nu a fost doar un simplu act de prezență, întrucât aceasta și-a adjudecat titlurile de campioană națională la juniori la cele două probe.

Sâmbătă 11 martie Alexandra Hudea a devenit campioană națională la 1.500 de metri după ce a încheiat finala cu timpul de 4 minute, 28 de secunde și 95 de sutimi.

A urmat ziua de duminică 12 martie și finala la 3.000 de metri, pe care atleta pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean a dominat-o categoric și și-a adjudecat titlul de campioană națională la juniori, cu timpul de 10 minute, 11 de secunde și 49 de sutimi.

Tot in finala de 3.000 de metri, dar la masculin a luat startul și atletul Ciprian Varga. Acesta a alergat cei 3000 de metri în 9 minute, 36 secunde și 56 de sutimi, clasându-se pe poziția a șasea.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Am dat startul primăverii prin a fi M.A.I. aproape de copilașii din Cisnădie

Prima Campanie de Informare Interactiv-Distractivă "Ziua Serviciilor de Urgență" din anul 2023 a avut astăzi loc la Cisnădie, pentru...
spot_img

Știri pe același subiect