16.3 C
Sibiu
sâmbătă, august 13, 2022

Întreruperi de curent în mai multe localități din județul Sibiu

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Localnicii din Rășinari, Cârțișoara, Arpașu de Sus, Gura Râului și Orlat vor rămâne, joi și vineri, fără curent electric.

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Sibiu a anunțat că, pentru efectuarea unor lucrări programate, se va întrerupe furnizarea energiei electrice pe mai multe străzi din Rășinari joi, 26 noeimbrie, între orele 9-11. Este vorba de străzile Brazilor, Bălcescu N – parțial, Cimitirului, Cremenișului, Școlii, Pieții, Ilcusiu Gral, Hulei, Urdei și Brote E.
Vineri, 27 noiembrie, sunt programate mai multe întreruperi de curent în mai multe localități. Cârțișoara și Arpașu de Sus vor rămâne fără energie electrică între orele 9-17. Tot vineri, între orele 12-14, va fi întreruptă furnizarea de curent în Gura Râului, la nr. NR. 760-776; 1026-1044, la Plute și Stația de Epurare, iar în Orlat la nr. 823-824M.
„În cazul apariţiei unor situaţii neprevăzute, lucrările pot fi reprogramate”, transmite SDEE Transilvania Sud SA.
Informaţii actualizate despre întreruperile programate sunt disponibile şi pe pagina de web a societăţii: www.sdeets.ro rubrica „Întreruperi programate – SDEE Sibiu” sau la „Call Center”, telefon 0800-500-929

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Consiliul Concurenței a anunțat scăderi de prețuri la benzină și motorină

Preţurile carburanţilor practicate de marile lanţuri de benzinării au scăzut comparativ cu finele lunii iunie, cu 58 de bani/litru...
spot_img

Știri pe același subiect