Mediașul participă la Jocurile Internaționale ale Copiilor

Municipiul Mediaș este prezent din nou la Jocurile Internaționale ale Copiilor.

Evenimentul se desfășoară în perioada 11 – 16 august, în localitatea Coventry din Marea Britanie, desemnată în acest an Capitala Culturală a țării. Organizatorii contează pe participarea a 1.500 de tineri, din 60 de țări din întreaga lume, care se vor întrece la diferite ramuri sportive. În ceea ce privește municipiul de pe Târnava Mare, delegația medieșeană este compusă din16 sportivi și antrenori, reprezentând disciplinele atletism, tenis de câmp, tenis de masă și baschet.

Mediaşul participă la Jocurile Internaționale ale Copiilor încă din anul 1996, iar an de an sportivii din orașul de pe malurile Târnavei Mari au înregistrat performanţe bune, obţinând peste 40 de medalii. Municipiul Mediaș a găzduit ediția din anul 1996 a Jocurilor Internaționale ale Copiilor.

“A fost o bucurie pentru mine să primesc la sediul primăriei delegația de sportivi și antrenori care va reprezenta Mediașul la Jocurile Internaționale ale Copiilor, competiție care se va desfășura în acest an în Anglia.

Le mulțumesc consilierilor locali care au votat bugetul Mediașului pe care l-am propus, buget în care era inclusă si susținerea financiară pentru pregătirea, deplasarea si cumpărarea de echipament pentru acești sportivi ai orașului nostru. Le urez tuturor, mult succes si să se întoarcă acasă cu bine”, a fost mesajul transmis de către primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect