12.2 C
Sibiu
luni, martie 4, 2024

Mediașul și nordul județului Sibiu verificat de polițiști. Amenzile aplicate au fost uriașe

Cele mai citite

Pe parcursul zilei de joi, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Sibiu au desfășurat o acțiune amplă în Mediaș și comunele arondate Secției 2 Poliție Rurală Mediaș.
 
În activitățile derulate, polițiștii Serviciului de Ordine Publică au fost sprijiniți de către colegii din cadrul Serviciului Rutier Sibiu și cei din cadrul Poliției Municipiului Mediaș.
„Liniile principale de acțiune s-au îndreptat către prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și contravențional prin prevenirea actelor de violență, prevenirea ilegalităților din activitatea firmelor de pază private, prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere, dar și celor din domeniul silvic.
Cu această ocazie, au fost legitimate 176 de persoane și au fost controlate 20 de societăți comerciale și 120 de autovehicule, au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Astfel, în jurul orei 19, în satul Ațel, polițiștii rutieri au identificat un localnic în vârstă de 54 de ani care conducea un autoturism pe strada Principală având o alcoolemie de 0,65 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit și faptul că șoferul are dreptul de a conduce suspendat, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul având acest drept suspendat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect