12.9 C
Sibiu
joi, mai 30, 2024

O delegație din Beijing a sosit în Sibiu pentru a prezenta ofertele educaționale studenților străini

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Beijing Language and Culture University (BLCU) a trimis o delegație în județul Sibiu pentru a prezenta oferta educațională și beneficiile pe care universitatea chineză le oferă studenților străini. Delegația, condusă de președintele BLCU, Duan Peng, a fost intermediată de Institutul Confucius al Universității „Lucian Blaga” Sibiu.

Publicitate

Reprezentanții BLCU și-au propus să prezinte cele 11 specializări disponibile în diferite discipline universitare și să împărtășească experiența lor vastă, având în vedere că universitatea a pregătit peste 300.000 de absolvenți din afara Chinei.

Publicitate

La întâlnirea desfășurată la sediul Consiliului Județean Sibiu, delegația a fost primită de către președinta Daniela Cîmpean, alături de vicepreședintele Vlad Vasiu și Oana Popa, director executiv al Direcției Strategii – Proiecte. Aceștia au prezentat oaspeților chinezi oferta culturală și turistică a județului, evidențiind oportunitățile de călătorie oferite de Aeroportul Internațional Sibiu, care recent a beneficiat de modernizări ample finanțate din fonduri europene nerambursabile.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO/ULTIMA ORĂ: Panourile cu inscripțiile în maghiară și germană de la intrarea în Mediaș au fost vandalizate

Persoane rămase deocamdată necunoscute au vandalizat panourile trilingve cu numele localității de la intrarea în Mediaș.Autorul sau autorii au...

Știri pe același subiect