16.2 C
Sibiu
sâmbătă, mai 25, 2024

Primăria Mediaș primește cererile pentru repartizarea locuințelor ANL

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Între 15 octombrie și 31 decembrie 2022, tinerii din Mediaș cu vârsta de până la 35 de ani pot depune dosare în vederea cuprinderii în lista de priorități pe anul 2023 și repartizării de locuințe ANL.

Reprezentanții Primăriei Mediaș susțin că vor fi analizate de către Comisia Socială doar dosarele depuse până în ultima zi a acestui an.

Publicitate

Solicitanţii care au avut dosare depuse în anul anterior și nu au primit repartiție au posibilitatea depunerii unui dosar actualizat pentru a fi cuprinși în lista de priorități pentru anul viitor. Potrivit criteriilor obligatorii pentru repartizarea locuințelor ANL, titularul cererii de repartizare trebuie să fie major, în vârstă de până la 35 de ani la data depunerii cererii şi să poată primi repartiţie pentru locuinţă în cel mult 60 de luni de la împlinirea acestei vârste.

Publicitate

De asemenea, titularul cererii de locuinţă şi ceilalţi membri ai familiei acestuia – soţ/soţie, copii şi/sau alte persoane aflate în întreţinerea acestuia – trebuie să nu deţină şi să nu fi deţinut o altă locuinţă în proprietate şi/sau să nu fie beneficiarul unei alte locuinţe cu chirie, proprietate de stat, proprietate a unităţii administrativ-teritoriale sau a unităţii în care îşi desfăşoară activitatea, în municipiul Mediaș. În sfârșit, titularul cererii trebuie să îşi desfăşoare activitatea în municipiului Mediaș.

Repartizarea locuinţelor se face în limita fondului disponibil, luându-se în considerare atât locuinţele libere din fondul existent, cât şi locuinţele ce urmează a fi finalizate în cadrul unor obiective de investiţii aprobate şi cuprinse în programul de construcţii de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii. Dosarele se depun la Centrul de Informare pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Mediaș.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect