11.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Proprietarii apartamentelor din Mediaş care nu sunt constituiţi în asociaţii de proprietari pot accesa fonduri pentru reabilitarea termică a blocurilor

Cele mai citite

În cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, operațiunea A.3 „Renovarea energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale”, conform Ghidului Specific publicat în Monitorul Oficial al României, se pot înscrie și proprietarii de apartamente neconstituiți în asociații de proprietari.
Condiția pentru aplicare în cadrul acestui program de finanțare, inclusiv pentru cei organizați în asociații legal constituite, este ca toți proprietarii de apartamente dintr-o clădire să-și exprime acordul scris cu privire la condițiile din Ghidul Specific și să-și asume eventualele costuri neeligibile (costul demolării lucrărilor neconforme sau a celor realizate fără autorizație de construire, precum: placări exterioare cu polistiren, închideri de balcoane, acoperișuri/șarpante etc.).
Cheltuielile generate cu lucrările eligibile sunt acoperite în totalitate din finanțarea europeană și alte fonduri legal constituite.
Medieşenii care doresc informații referitoare la depunerea documentațiilor sunt aşteptaţi la sediul Primăriei Mediaș – Direcția de Dezvoltare Urbană – Arhitect Șef, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 10-12. De asemenea, specialiștii primăriei pot fi contactați și la numerele de telefon 0269.803.823, 0269.803.820 sau la adresele de email urbanism@primariamedias.ro, respectiv, primaria@primariamedias.ro.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

„Wanda”, spectacolul anti bullying revine pe scena de la Gong

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 1 martie, și sâmbătă, 2 martie, de la ora 18:00,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect