11.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Un bărbat şi-a lăsat fiica să conducă maşina. Ambii au acum dosare penale

Cele mai citite

Un bărbat şi-a lăsat fiica să conducă maşina, deşi aceasta nu are permis de conducere. În Tălmaciu, un bărbat fără permis a fost prins la volanul unui microbuz de marfă.
Miercuri seara, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe Drumul Judeţean 105N, în afara localității Turnu Roșu. La volan a fost identificată o tânără în vârstă de 18 ani, domiciliată în municipiul Sibiu, care nu are permis de conducere. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că autoturismul în cauză i-a fost încredințat tinerei de către tatăl acesteia, în vârstă de 49 de ani. În cauză, pe numele sibiencei s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, iar tatăl este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare a unui autoturism unei persoane despre care cunoaşte faptul că nu deţine permis de conducere.
Joi dimineaţa, pe Drumul Judeţean 141A, în localitatea Metiș, polițiștii l-au testat alcoolscopic pe șoferul unui autoturism, rezultatul indicând o valoare de 0,56 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. După recoltarea probelor biologice, la nvelul Secției de Poliție Rurală Agnita, s-au întocmit actele în vederea efectuării de cercetări penale pentru conducere sub influența alcoolului.
Tot joi dimineaţa, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Tălmaciu, polițiștii rutieri au observat un microbuz transport marfă al cărui conducător auto, circulând pe direcția Vâlcea – Sibiu, s-a angajat în efectuarea unei manevre neregulamentare de depășire a unui ansamblu tir, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă cele două sensuri de deplasare. După oprirea autoutilitarei, s-a constat că la volan se afla un tânăr în vârstă de 29 de ani, din județul Vâlcea, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta nu are permis de conducere. În cauză, la nivelul Biroului Drumuri Naționale și Europene, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

„Wanda”, spectacolul anti bullying revine pe scena de la Gong

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă vineri, 1 martie, și sâmbătă, 2 martie, de la ora 18:00,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect