9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Un tânăr a accelerat autoturismul până a luat foc şi a fost distrus în totalitate. Bărbatul era băut şi nu avea permis

Cele mai citite

Miercuri seara, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Apoldu de Jos, a condus un autoturism pe Drumul Judeţean 143B, dinspre Amnaș spre Apoldu de Jos, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a oprit în șanțul din pământ de pe marginea drumului.
În încercarea de a reveni pe şosea, șoferul a accelerat excesiv autoturismul ceea ce ar fi generat un incendiu în zona compartimentului motor, incendiu care s-a extins și a dus la distrugerea totală a mașinii.
„Ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,70 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.
După recoltarea probelor biologice, la nivelul Poliției Orașului Săliște, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv distrugere din culpă. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
FOTO: Arhivă

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect