25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Elena Udrea va fi extrădată în România

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Judecătorii din Bulgaria au hotărât definitiv extrădarea  Elenei Udrea în România, pentru a executa pedeapsa de șase ani de închisoare. Aceasta urmează să fie predată autorităților din România.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, va fi extrădată în România, pentru a executa pedeapsa de șase ani de închisoare, după cum au decis judecătorii bulgari. Udrea a fost prinsă pe 7 aprilie de către poliția de frontieră din Bulgaria, încercând să treacă în Grecia.

Elena Udrea fusese dată în urmărire generală de autorități după ce nu a fost găsită la reședință și nici nu s-a predat voluntar.

La ieșirea din sala de judecată, Elena Udrea a declarat: ”S-au făcut presiuni uriașe pentru această decizie 100%. Se pare că nu există justiție pentru mine sau cel puțin nu în România și Bulgaria. Nu am un mesaj în acest moment pentru cei care au făcut presiuni asupra judecătorilor”, potrivit Biziday.

Elena Udrea a mai precizat în ultimul cuvânt că alți judecători europeni au refuzat extrădarea condamnaților în România și l-a pomenit pe Sorin Oprescu: „Un mare primar român a fost reținut în Grecia pentru fapte de corupție și a fost eliberat. E un caz în paralel cu mine, ei sunt extrem de interesați de cazul meu”, notează G4media.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Încă trei cazuri de variola maimuței au fost descoperite în România

Trei cazuri noi cazuri de variola maimuţei au fost diagnosticate în România, informează joi Ministerul Sănătăţii.Este vorba despre trei...
spot_img

Știri pe același subiect