Tatuaje cu albine în valoare de 500.000 de dolari pentru Manchester

banner
banner
banner
banner

Tatuajele cu albine au ajutat la strangerea a peste 500.000 de dolari pentru victimele din Manchester, relatează Agerpres
Artistul tatoo Sam Barber si-a propus să strângă 10.000 de lire sterline (aproximativ 13.000 de dolari) pentru victimele atacului terorist din Manchester din 22 mai, iar ceea ce si-a propus el s-a transformat curand intr-un adevarat fenomen care a dus la strangerea a peste 400.000 de lire sterline, adica in jur de 509.000 de dolari.
Cei care vroiau sa ajute, nu aveau altceva de facut decat sa isi aleaga un tatuaj cu albine. De ce albine? Apicultura a fost simbolul pentru Manchester din mai multe motive, unul din cele mai importante fiind un simbol al trecutului dur al orasului in timpul Revolutie Industriale.
Manchester Evening News scrie, de asemenea: ‘In anii 1800 Manchester a fost umplut de fabricile de textile care erau in mod obisnuit descrise ca ‘stupi de activitate’ iar muncitorii din interiorul fabricilor erau comparati cu albinele.’
De aceea, daca veti vizita vreodata Manchester-ul, sa nu fiti surprinsi daca veti gasi multe referinte la adresa albinelor, acestea fiind asociate cu lucratorii industriali. Logo-ul oficial este lipit pe toate cutiile de gunoi din jurul orasului. Dar acum, dupa atentatul din mai, veti gasi, de asemenea si multi locuitori ai Manchester-ului tatuati cu albine, ei fiind cei care au raspuns miscarii numita Manchester Tattoo Apel.
Apelul catre adoptarea acestor tatuaje a reunit artisti tatoo din Manchester pentru a realiza tatuaje cu albine pentru 50 de lire straine, iar toate veniturile obtinute astfel au fost donate atat victimelor atacului, cat si familiilor acestora.
Ceea ce a inceput ca o tendinta izolata in Manchester a fost preluat incet in toata lumea, pe masura ce artisti de tatuaj de peste tot au inceput sa ofere acelasi tatuaj cu albine. De asemenea, ei au donat banii victimelor Manchster-ului.
Sursa: agerpres.ro

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Scumpirea alimentelor este tot mai resimțită de est-europeni

Criza rezultată în urma războiului din Ucraina duce la creșteri uriașe de prețuri în majoritatea magazinelor din Europa. Totuși,...
spot_img

Știri pe același subiect