16.2 C
Sibiu
sâmbătă, mai 4, 2024

Alianțe politice validate la nivelul județului de BEJ

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr.34 Sibiu a pronunțat deciziile de admitere a protocoalelor de constituire a alianțelor PUSL+ Pro România și Dreapta UNITĂ:

Publicitate

– Alianța electorală cu denumirea integrală ”Alianța PUSL + PRO România” și denumirea prescurtată ”PUSL+PRO România” pentru participarea la alegerile pentru Consiliul Județean Sibiu din anul 2024 și, în consecință, a înregistrat alianța electorală cu denumirea integrală „Alianța PUSL + PRO România” și denumirea prescurtată „PUSL+PRO România” pentru participarea la alegerile pentru Consiliul Județean Sibiu din anul 2024.

Publicitate

– Alianța electorală județeană cu denumirea integrală „ALIANȚA DREAPTA UNITĂ USR-PMP-FORȚA DREPTEI” și denumirea prescurtată „Dreapta Unită” pentru participarea la alegerile autorităților administrației publice locale din anul 2024 și, în consecință, înregistrează alianța electorală județeană cu denumirea integrală „ALIANȚA DREAPTA UNITĂ USR-PMP-FORȚA DREPTEI” și denumirea prescurtată „Dreapta Unită” pentru participarea la alegerile autorităților administrației publice locale din anul 2024.

Publicitate

Deciziile s-au adus la cunoștință publică prin afișare atât la panoul de afișaj al Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 34 Sibiu, cât și pe pagina de internet https://sb.prefectura.mai.gov.ro/alegeri-locale-si-europarlamentare-anul-2024/.

Cu drept de contestație în termen de 24 de ore de la data afișării.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Sfânta Lumină a fost adusă în Sâmbăta Mare la Sibiu

Sfânta Lumină pogorâtă astăzi în biserica de pe mormântul Mântuitorului Iisus Hristos a fost adusă în Sâmbăta Mare la...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect