18.2 C
Sibiu
miercuri, mai 1, 2024

Cindrea: Nu avem ca obiectiv să racolăm primari sau consilieri, cred că fiecare e bine să stea la partidul lui

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Președintele Consiliului Județean Sibiu, lider al Organizației Județene PSD Sibiu, susține că ordonanța emisă de Guvern în regim de urgență, pe tema migrației primarilor, era singura soluție pentru deblocarea sistemului administrativ din anumite localități. Cu toate acestea, Cindrea consideră că nu vor fi modificări majore nici în structura consiliilor locale din județul Sibiu și nici la nivelul Consiliului Județean.
” Lucrurile o luaseră razna. Era o urgență care trebuia rezolvată, ducea la blocaj, la nemulțumiri, la tensiuni. Nu avem ca obiectiv să racolăm primari sau consilieri, cred că fiecare e bine să stea la partidul lui și să și-l reprezinte, dar dacă cineva vrea să vină este dreptul lui constituțional, un drept constituțional și legal pe o perioadă de 45 de zile”, a spus Cindrea.
Cindrea spune că nu are niciun semnal de la vreun primar din județul Sibiu care ar vrea să vină sau să plece din PSD.
”Nu am niciun semnal nici într-o direcție, nici în alta. Nu am discutat și nu am negociat. Nu mă caracterizează dorința de a avea o masă mare de primari, cu care ce să fac? Proiecte pot face și cu celelalte partide politice care au candidați”, a mai declarat liderul PSD Sibiu.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Pâinea, alimentul de bază care nu lipsește de pe masa de Paște. Cum se face în ziua de azi pâinea

Pe fiecare masă de sărbători, alimentul nelipsit este pâinea. Fie că e cu maia, fie cu drojdie, românii sunt...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect