1.2 C
Sibiu
marți, ianuarie 31, 2023

Cisnădia, gazda Adunării Generale Naționale a partidului Volt România

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Volt România și-a ales noi reprezentanți în conducerea partidului, sâmbătă, la Cisnădie.

Adunarea Generală Națională a partidului Volt România s-a bucurat de prezența a zeci de membri din România, dar și reprezentanți din Europa.

banner

Cisnădia a fost, la finalul săptămânii trecute, gazda Adunării Generale Naționale a Volt România. Filiala județeană Sibiu este condusă de Axente Neagu, care a explicat că, deși la început de drum, Volt reprezintă o opțiune pentru cei care vor să contribuie semnificativ la schimbarea României și a politicii românești.

În cadrul Adunării de la Cisnădie, au fost aleși cei doi copreședinți, secretarul general, trezorierul, cinci membri ai Biroului Executiv Național și compoziția Comisiei Naționale de Arbitraj.

Astfel, co-președinți au devenit Ciprian Sandu și Mihaela Sirițanu, trezorier – Diana – Maria Oltean, secretar general – Otmar Milea – Edinger și membri fără portofoliu – Matei Macri, Florin – Silviu Dinu, Claudia Ciuraru – Cucu, Cristina Ciobotariu, Andrei – Bogdan Petrea. Membri supleanți sunt Mihai Preda, Nicu-Mihai Tănase și Andrei – Sebastian Csiplo.

Comisia Națională de Arbitraj este alcătuită din Ștefan-Răzvan Florea, președinte CNA, și lonuț-Aurelian Lăcustă, vicepreședinte CNA.

Mandatele au o durată de doi ani.

În agenda de sâmbătă a Adunării au fost incluse și două dezbateri, una de interes național, „Politica verde – o necesitate în România și în lume”, și alta de interes local, numită sugestiv „Ce fel de dezvoltare urbanistică ne dorim în Zona Metropolitană Sibiu”. La dezbaterea despre Sibiu au luat cuvântul Axente Neagu, președintele Volt Sibiu, Alexandru Gavozdea, arhitect OAR și specialist în urbanism RUR, precum și Gabriel Popa, președintele Asociației “Cisnădioara e acasă”.

…nicio țară nu poate răspunde singură provocărilor secolului XXI

susțin reprezentanții partidului

Volt reprezintă o mișcare progresistă și paneuropeană, reprezentând, după cum declară membrii partidului, o schimbare pentru secolul XXI.

„Volt este răspunsul nostru la toate criticile despre Europa: nicio țară nu poate răspunde singură provocărilor secolului XXI. Trebuie să trecem de la Brexit la Max-it: nu mai puțin, ci o cooperare mai bună. În România și peste granițe. Volt activează o nouă generație de cetățeni europeni”, arată reprezentanții partidului.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sporuri dublate pentru primari din judeţ şi preşedinţii Consiliilor Judeţene

Primarii şi viceprimarii din judeţul Sibiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Câmpean, dar şi vicepreşedinţii Cj, Vlad Vasiu...
spot_img

Știri pe același subiect