24.1 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

Gheorghe Roman: „Voi lupta ca cele două companii gazifere să rămână la Mediaş”

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Deputatul Uniunii Social Liberale Mediaş, Gheorghe Roman, a organizat astăzi o conferinţă de presă în care a explicat că se încearcă acreditarea ideii că nu a luat atitudine faţă de posibila mutare a sediilor Romgaz şi Transgaz din Mediaş. În acest sens Gheorghe Roman a dorit sa facă anumite precizări.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

„Luni am fost prezent la o întâlnire cu preşedinţii, vicepreşedinţii şi secretarii comisiilor, unde am cerut liderului de grup să tranmistă mesajul meu, al oamenilor care lucrează în Romgaz şi Transgaz, primului-ministru, prin care noi nu suntem de acord cu mutarea celor 2 companii de la Mediaş. Marţi am fost primit la şedinţa comisiei pentru industrii unde am făcut cunoscut colegiilor mei deputaţi, cunoscuta situaţie existentă la Mediaş.Cu excepţia deputatului de la Braşov, toţi cei prezenţi acolo susţin cauza Mediaşului şi Romgazului”, susţine deputatul medieşean, Gheorghe Roman.

De asemenea, Gheorghe Roman a mai explicat că va participa sâmbătă la întâlnirea pe care a lansat-o sindicatul Romgaz, şi cu acest prilej va spune că nu este de acord nici cu faptul că ministerul doreşte să înfiinţeze un sediu secundar la Bucureşti, dar mai ales că în opinia medieşenilor acesta este un prim pas pentru ca încet încet, conducerile celor două societăţi să se mute la Bucureşti.

Referitor la mitingul de protest care a avut loc marţi la Mediaş,cu modul în care comentează desfăşurarea evenimentului,deputatul medieşean crede că ar fi putut să participe un număr mult mai mare de persoane, dacă acestora li s-ar fi explicat concret că mutarea celor două companii ar putea sa însemne o problemă socială extrem de delicată.  

„Am văzut că în Mediaş s-a organizat un miting, ştiam de acest miting şi cred că dacă oamenilor din Mediaş dar şi a celor care locuiesc în nordul judeţului Sibiu li se explică cât se poate de concret ce ar însemna mutarea celor două companii din Mediaş sau mutarea conducerilor,la acest miting ar fi trebuit să participe zeci de mii de oameni.Pentru că un astfel de lucru ar putea sa însemne o problemă socială extrem de delicată, nu numai pentru Mediaş, dar cred că pentru tot judeţul Sibiu”, a conchis deputatul USL Mediaş, Gheorghe Roman.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Dans aerian și muzică simfonică, la final de FITS, în Piața Mare

FITS se apropie cu pași repezi spre finalul ediției 2022. Evenimentul va aduce în ultima seară un spectacol inedit....
spot_img

Știri pe același subiect