11.8 C
Sibiu
vineri, mai 17, 2024

Liberalii sibieni și-au depus candidaturile pentru Primăria Sibiu și Consiliul Județean

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Candidații PNL Sibiu la alegerile locale din 27 septembrie și-au depus, sâmbătă, candidaturile la Biroul Electroral Județean, respectiv la Biroul Electoral Municipal Sibiu. Adrian Bibu va candida pentru funcția de primar al Sibiului, iar Daniela Cîmpean pentru al doilea mandat la Consiliul Județean Sibiu.

Fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, director al Sălii Transilvania și consilier local în Consiliul Local Sibiu, Adrian Bibu și-a înscris, sâmbătă, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Sibiu.

Publicitate

„Candidatura mea la funcția de primar al Municipiului Sibiu și lista PNL de candidați pentru Consiliul Local au devenit oficiale odată cu depunerea lor la Biroul Electoral. Am intrat, astfel, în linie dreaptă în prima mea competiție de acest gen. Le mulțumesc sibienilor care au semnat pentru mine și îi felicit pe aceia care, la fel ca mine, au semnat pentru candidatura președintei Consiliului Județean Daniela Cîmpean. Le mulțumesc colegilor din PNL Sibiu pentru energia lor și pentru curajul de a-și asuma un om cu mai puțină experiență politica. Mulțumesc doamnei vicepremier Raluca Țurcan pentru susținerea nu doar declarată, ci și demonstrată. Urmează o campanie electorală interesantă. În ceea ce mă privește, îmi doresc ca la finalul ei Sibiul să își redescopere puterea de a mișca lucrurile. Îmi doresc ca Sibiul să își recapete energia de a fi înaintea tuturor, îmi doresc ca orașul acesta, în care au venit atât de mulți oameni din alte parți, să fie orașul din care nimeni nu ar mai pleca!”, a spus Adrian Bibu.

Publicitate

La rândul său, președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, și-a depus candidatura pentru un nou mandat.

Publicitate

„Mi-am dorit să continui la conducerea Consiliului Judeţean Sibiu pentru că îmi doresc pentru sibieni un judeţ în care Europa să fie acasă, un judeţ în care tinerii să îşi dorească să trăiască, să îşi crească copiii, să îşi ducă mai departe proiectele pe plan profesional şi personal, un judeţ care să nu mai exporte creativitate şi forţă de muncă”, a declarat preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, într-o conferinţă de presă, citată de Agerpres.

Sâmbătă, liberalii sibieni au depus cele 20.000 de semnături strânse pentru Consiliul Județean și cele 5000 pentru Consiliul Local, alături de aceștia aflându-se și vicepremierul Raluca Turcan.

„Daniela Cîmpean și Adrian Bibu, împreună cu echipele lor de consilieri, au primit un sprijin măgulitor de la sibieni, exprimat prin semnăturile acordate chiar în condiții de pandemie, dar cu respectarea tuturor măsurilor. A fost, de altfel, prioritatea noastră – aceea de a nu pune din dorința unui exercițiu electoral, în primejdie viața sibienilor. I-am invitat să semneze pe listele noastre și au făcut-o susținând platformele Danielei Cîmpean și a lui Adrian Bibu – peste 20 de mii de semnături pentru Consiliul Județean și peste 5000 pentru Consiliul Local. Sunt foarte mândră de proiectele candidaților noștri, de ceea ce au facut până acum și de felul în care au dialogat cu sibienii în această perioadă. De altfel, seriozitatea lor a fost și motiv, dar este și o garanție în parteneriatul cu Guvernul pe care îl reprezint. Îi îndemn pe sibieni să acorde șansa echipei PNL de a demonstra ce pot. Să ofere județului ocazia de a-și continua drumul, iar municipiului de a ajunge, din nou, înaintea vremurilor, nu doar de a ține pasul cu ele”, a spus Raluca Turcan.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Noaptea Muzeelor la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu vă invită sâmbătă, 18 mai, la cel mai important eveniment muzeal al...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect