25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Marcel Luca şi-a preluat postul de vicepreşedinte CJ

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Marcel Luca a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, prin votul consilierilor judeţeni, fiind singura propunere pentru această funcţie.

Mai întâi, liberalul a trebuit să depună jurământul de consilier judeţean, împreună cu alţi doi aleşi, Anca Boroş (PC) şi Constantin Borcan (PPDD), după care s-a trecut la vot. Noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean se va ocupa în principal de partea economică şi de proiectele derulate de instituţia judeţului, în special cele cu finanţări europene. Tot în şedinţa de ieri a Consiliului Judeţean s-a decis continuarea cu actuala asociere de firme a proiectului „Sistem intregrat de management al deşeurilor în judeţ”, ce are în vedere colectarea selectivă a deşeurilor la nivel judeţean din 2014. Din cauza insolvenţei în care a  intrat fostul lider al asocierii de firme care şi-a adjudecat proiectul, SC Confort SA, aleşii judeţeni au fost de acord ca noul lider al asocierii să devină SC Finara SRL, celălat partener al asocierii. De asemenea, în şedinţa de ieri, Ioan Cindrea, preşedintele CJ, şi-a prezentat raportul de activitate pentru cele 6 luni în care a condus instituţia judeţului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Încă trei cazuri de variola maimuței au fost descoperite în România

Trei cazuri noi cazuri de variola maimuţei au fost diagnosticate în România, informează joi Ministerul Sănătăţii.Este vorba despre trei...
spot_img

Știri pe același subiect