19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

Martin Botesch este liderul saşilor din Transilvania

Cele mai citite

Martin Botesch a fost ales sâmbătă noul preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din Transilvania. Noul lider al saşilor din Transilvania, Martin Bottesch este şi vicepreşedinte al FDGR şi preşedinte al Organizaţiei de la Sibiu. Bottesch a fost ales în unanimitate, fiind singurul candidat pentru preşedinţia FDGT.

banner

 

“Consider că, este foarte important ca Forumul German în continuare să aibă vocea proprie. Noi am dus o politică de nu a ne apropia prea mult de niciunul din partidele politice. Această politică rămâne valabilă în continuare. Deci nu avem în vedere protocoale de colaborare la nivelul Transilvaniei, cel puţin. Pot să existe local asemenea protocoale, dacă Organizaţia Forumului consideră că este bine să colaboreze cu un partid sau cu altul, dar suntem la o egală distanţă de partidele politice, nu luăm culoarea niciunui partid. Deci, vom avea propria noastră voce şi în continuare”, a declarat Martin Bottesch.

 Alegerea lui Martin Bottesch s-a făcut  la sediul central al FDGR, de la Sibiu, în cadrul primei Adunări Generale a Reprezentanţilor Forumului Democrat al Germanilor din Transilvania. Organizaţia Forumului din Transilvania este printre cele mai mari din România, la fel de mare ca şi cea din Banat. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Maratonul Internațional Sibiu a scos la iveală Ce ne leagă!?

Ce ne leagă!?, sloganul sub care s-a desfășurat anul acesta Maratonul Internațional Sibiu (MIS), este extrem de potrivit pentru...
spot_img

Știri pe același subiect