21.2 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

S-a stabilit: în 9 iunie vom avea alegeri

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că pe 9 iunie se vor organiza cu certitudine alegeri europarlamentare, precizând că a stabilit cu parlamentarii PSD ca, pentru moment, să nu voteze nicio modificare legislativă în ceea ce priveşte comasarea scrutinelor sau decalarea acestora.

„Cu certitudine pe 9 iunie o să avem alegeri europarlamentare. Nu am luat o decizie în interiorul partidului (cu privire la comasarea alegerilor) şi în plus nu putem să o luăm singuri, cu toate că alţi colegi de coaliţie nu cunosc acest detaliu şi această comasare.

Publicitate

De aceea, am stabilit cu toţi colegii parlamentari – nu vor vota nicio modificare legislativă în acest moment în ceea ce priveşte comasarea alegerilor sau decalarea vreunui rând de alegeri”, a afirmat Ciolacu.

Publicitate

Ciolacu a menţionat că momentan nu există un scenariu cu privire la comasări de alegeri.

Publicitate

„Singura discuţie care a fost în partid a fost că, dacă se comasează vreo alegere, vrem să ştim întreg calendarul convenit cu cei care pot să creeze o majoritate în Parlament, ca să treacă modificările legislative.

Cu adevărat, vă anunţ că nu e nedemocratic. Belgia şi Irlanda au anunţat că vor avea alegeri locale odată cu alegerile europarlamentare”, a afirmat premierul.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ/FOTO: Omor în Sibiu: Tânără ucisă de un sibian de 24 de ani

O tânără de 21 de ani, din județul Brașov, a fost omorâtă de un sibian de 24 de ani,...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect