17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

VIDEO | Dan Barna nu votează astăzi, din cauza COVID-19: „Mergeți și votați! Sunați-vă prietenii, vecinii, asigurați-vă că s-au dus toți la vot!”

Cele mai citite

Dan Barna, primul pe lista USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputaților, îi îndeamnă pe români să meargă la vot.

Acesta nu își poate exercita acest drept astăzi, din cauză că este în izolare, fiind confirmat cu noul coronavirus. Liderul USR ar fi putut să voteze la Sibiu, prin intermediul urnei mobile, însă Barna se află în izolare în București.
 
„Dacă nu ați apucat să votați, mergeți și votați! Sunați-vă prietenii, vecinii, asigurați-vă că s-au dus toți la vot și pe cei care nu au făcut-o convingeți-i să se ducă! E un moment din acela în care putem decide cum va arăta și Guvernul și Parlamentul și putem arăta că toți acești patru ani de ieșit în stradă, de lupte, de proteste, de revoltă, furie, nemulțumire, pot deveni o realitate mai bună în clasa politică din România. Mergeți și votați! Dați-vă o șansă! (…) Chiar putem să aducem România pe o direcție mai bună, să aducem un aer proaspăt și o normalitate în această țară. Eu nu pot să ajung la vot din cauza COVID-19, dar voi sunteți zeci de mii de oameni care mergând la vot putem schimba felul în care ne vom uita la clasa politică și felul în care va fi guvernată România”, a spus Dan Barna.
La ora 18.50, prezența la vot în România este de 29.51%. Urnele se închid la ora 21.
 
https://www.facebook.com/DanBarnaUSR/videos/415569129492526

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect