17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

VIDEO | Raul Apostoiu, candidat USR PLUS la Primăria Sibiu: „Am votat cu speranța că Sibiul merită mult mai mult”

Cele mai citite

Raul Apostoiu, candidat USR PLUS la Primăria Sibiu, a precizat că a votat cu speranța că Sibiul „merită mult mai mult”. Acesta a fost însoțit la urne de Dan Barna, copreședinte USR PLUS și deputat de Sibiu.

„Am votat cu speranța că Sibiul merită mult mai mult. Sunt sigur că sibienii își doresc acest lucru de la viitorul primar. Este foarte important să acordăm egalitate tuturor cetățenilor Sibiului, atât celor din periferie, din cartierele mărginașe, cât și celor din centrul orașului. Este important să avem o infrastructură școlară și o infrastructură de sănătate puternică și dezvoltată, care să fie în acord cu dezvoltarea orașului. Transmit un mesaj de unitate tuturor cetățenilor Sibiului ca să participe la vot. Nu există absolut niciun risc dacă respectăm toate măsurile de siguranță. Astăzi este momentul să vină, astăzi este singura șansă ca pentru patru ani de zile să avem un oraș pe care ni-l dorim fiecare dintre noi”, a spus Apostoi, la ieșirea de la urne.
La Secția nr. 52 de la Grădinița 22 din Sibiu a votat, duminică, și Diana Mureșan, candidat USR PLUS la Consiliul Local Sibiu.
 
https://www.facebook.com/sibiusutalasuta/videos/369691054418054
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect