3.1 C
Sibiu
luni, noiembrie 25, 2024

Publicitate electorală

spot_imgspot_img

eveniment

De la restaurator de pianine, la “creator” de sucuri naturale: “Începutul afacerii a fost o mare provocare”

Cele mai citite

2020 a fost pentru toți un an greu. A venit cu multe provocări și incertutidini, însă lui Paul Gheorghiță i-a adus o idee de afacere care astăzi îl împlinește. De profesie, este restaurator de pian și pianine, însă pandemia l-a apropiat mai mult de natură și, astfel, a luat viață Naturalis Juice.

Campania noastră „Produs în Sibiu” a „poposit” în această săptămâîn universul sucurilor naturale create de Paul Gheorghiță, sibian la origine.

Povestea Naturalis Juice a început acum trei ani.

„Începutul a fost o mare provocare. Am avut mai întâi o cultură de roșii în câmp, lângă Deva, fără alte bariere, fără solarii, ca să poată primi tot ce trebuie din partea soarelui, ca orice legumă, fruct. Când e văzut de soare, are cu totul alte proprietăți. Roșiile au crescut, dar nu am avut suficientă apă pentru zona respectivă. În august, lucrurile s-au complicat puțin, pentru că nu am reușit să pun acea plasă anti-grindină care are și ea rolul ei. S-a uscat frunza pur și simplu, iar multe dintre roșii nu au mai crescut. A fost un an experimental de la cap la coadă, fără beneficii financiare. Atunci, ne-am pus la punct și sistemul de pasteurizare a sucurilor – de roșii, nectar de caise etc. Acest sistem e un pic mai diferit de ceea ce e în mod uzual. Produsul ajunge la o temperatură de 90 de grade în cel mult un minut. Asta este cea mai importantă tehnologie. Nu adăugăm conservanți de nicio culoare și e un proces foarte scurt”, explică Paul Gheorghiță.

De la suc de roșii, la suc de caise

Deși startul afacerii sale a constat în sucul de roșii, sibianul a renunțat la acest produs, astfel că, acum, se poate mândri cu produse-vedetă precum sucul de caise și, printre altele, unt de migdale și curmale.

Plantația de caise se află în Câmpia Bărăganului, zonă unde a cunoscut unii dintre cei mai destoinici gospodari.

„La sucul de roșii am renunțat, pentru că am trecut la nectarul de caise, anul trecut. Provine din fruct propriu-zis, deci pulpă de caisă 100%. Plantația e la Însurăței, în Câmpia Bărăganului”, mai spune sibianul.  

“Alege să fii sănătos!

Motto-ul după care se conduce este „Alege să fii sănătos!”, iar produsele sale, spune Paul Gheorghiță, se adresează tuturor iubitorilor de sucuri naturale. De altfel, sportivii reprezintă un grup – țintă pentru afacerea sa.

„Mă adresez persoanelor care înțeleg ce înseamnă sănătatea, un produs natural, care îți dă energie, care te hrănește în același timp și care nu poate fi înlocuit cu nimic din magazine. În magazine găsim produse ce conțin conservanți, tratate termic. Mă adresez și sportivilor, care sunt urmăriți din punct de vedere nutriționist de un medic. El spune ce și cum. Acestea sunt și planuri de viitor”, mărturisește sibianul.

Sucul de caise conține 85% pulpă, 13% apă și 2% fructoză. „Este natural și sperăm să fie apreciat de toți!”, adaugă Paul Gheorghiță.

Gustul României

Acesta mai precizează că în sucurile sale stă, de fapt, gustul autentic al României.

“Descoperă gustul autentic al României cu sucurile noastre naturale și nectarurile delicioase, create cu pasiune și dedicare pentru sănătatea ta! Fiecare sticlă este o poveste de la noi pentru tine, transmițând autenticitatea și bogăția gustului autentic”, este mesajul Naturalis Juice.

Cei care vor să aibă parte de produsele Naturalis Juice pot vizita site-ul www.naturalis-juice.ro și pagina de Facebook cu același nume.

Alte recomandări:
Bio Matemanufaktura
Livada Rodiana
Livada Slimnic

Publicitate

Publicitate electorală

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ/FOTO/VIDEO – Protest după alegeri: „Tinerii vă spun în cor/Nu votați un dictator”

Peste 300 de tineri protestează, luni seara, în Piața Universității,, împotriva candidatului la președinție ajuns în turul doi cu...

Publicitate

spot_img

Știri pe același subiect