13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Partidul Ecologist o sustine pe Alexandrina Matei

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Partidul Ecologist Român, prin Organizaţia Judeţeană Sibiu, participă la alegerile din 05 iunie 2016 cu candidaţi pentru Consiliul Local al Municipiului Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu, Consiliile Locale din Cisnădie, Mediaş, Târnava, Şura Mică, Bruiu, Roşia şi Vurpăr, şi cu candidaţi la funcţia de primar în localităţile Cisnădie, Şura Mică, Vurpăr şi Roşia.
Candidatul PER pentru Primăria Municipiului Sibiu, în persoana domnului Tulpan Teodor, a fost împiedicat de către sistemul politic să participe în alegerile locale şi să aduca un aer proaspăt în politica şi administraţia sibiană.
În aceste condiţii, Partidul Ecologist Român recomandă susţinerea candidatului independent Alexandrina Matei la Primăria Municipiului Sibiu. Dacă legile în România de astăzi sunt astfel făcute încât partidele mari să îşi împartă din nou puterea, împiedicând reformarea reală a clasei politice, am înţeles că trebuie să dăm o şansă în plus candidaţilor care au curajul şi puterea să ducă ideile ecologiste mai departe.
Considerăm că doamna Alexandrina Matei are această forţă, iar viziunea ecologistă a partidului nostru coincide cu ideile domniei sale.
Cu acest prilej Alexandrina Matei a ținut să mulțumească pentru sprijinul necondiționat acordat: „Mulțumesc organizației județene PER Sibiu pentru încrederea acordată și sunt convinsă că programul meu pentru Sibiu, răspunde exigențelor publicului ecologist și nu numai.”
Viitorul României este în mâinile alegătorilor, pe care îi invităm să voteze conştient de şansa pe care o au pentru a genera schimbarea, independent de influenţa nefastă a monştrilor politici şi ecologist, pentru că ecologia este o preocupare care genereaza viaţă de calitate pentru toată lumea şi pentru generaţiile viitoare.
Ing. Kieltsch Lucian,
Preşedinte
Organizaţia Judeţeană Sibiu a Partidului Ecologist Român

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect