19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

Cele mai importante reguli pentru consumul de gin

Cele mai citite

O băutură spirtoasă care a fost cândva văzută ca ceva savurat doar în Eastenders, ginul revine și este disponibil într-o varietate de amestecuri și infuzii diferite.

banner

Au existat întotdeauna păreri mixte despre această băutură alcoolică, dar adevărații iubitori de gin sunt cei care îi vor rămâne loiali pentru totdeauna. Cu toate acestea, există unele persoane care au nevoie de ceva mai multă muncă de convingere, deoarece au avut o experiență proastă cu ginul sau pur și simplu nu le place ideea acestuia.

Popularitatea ginului a crescut atunci când oamenii au început să-l asocieze cu alte băuturi. Momentul în care a devenit cel mai popular a fost când a fost descoperită o combinație de apă tonică și gin. Acela a fost momentul în care căutările pentru cel mai bun gin au crescut foarte rapid.

Așadar, pentru cei care încă scutură din cap când li se oferă un cocktail cu gin, aruncați o privire la regulile pe care trebuie să le urmați și s-ar putea să vă răzgândiți.

Alegeți un gin de bună calitate

Asta ar trebui să fie evident, nu? Ei bine, ați fi surprins de câte persoane aleg un gin de calitate scăzută și apoi se simt dezamăgiți de el. În zilele noastre, când oamenii se îndreaptă spre un nivel de viață mai bun, toată lumea vrea să cumpere produse alimentare care nu sunt dăunătoare sănătății. La fel ca majoritatea băuturilor spirtoase, vinurilor și berilor, este vorba despre calitate. Alegeți un gin de calitate și vă puteți bucura de o băutură spectaculoasă.

Încercați gin într-un cocktail

Ginul simplu are o aromă destul de dură. Cu toate acestea, este o băutură atât de versatilă încât se împerechează bine cu o varietate de cocktailuri, cum ar fi Martini, Gimlet sau Negroni. Cocktailurile nu sunt concepute pentru a masca aroma gin-ului, ci îi îmbunătățesc calitatea sa unică. Experimentați cu câteva cocktailuri diferite până găsiți un amestec care vă place.

Alegeți ingredientele potrivite

Nu trebuie neapărat să vă delectați cu un cocktail, dar puteți îmbunătăți cu ușurință aroma ginului adăugând un strop de tonic. Dacă vă plac aromele de fructe de pădure, încercați un tonic cu aromă de zmeură. Dacă alegeți un gin care are o infuzie care credeți că vă poate plăcea, cum ar fi trandafirul sau citricele, atunci alegeți un tonic complementar și creați o băutură ușoară și răcoritoare.

Încercați ginul cu gheață

Un gin este întotdeauna cel mai bine savurat atunci când i se adaugă niște cuburi de gheață. Experții spun că ginul este cel mai bine savurat cu gheață deoarece aceasta răcește băutura și îi îmbunătățește aroma. Încercați câteva cuburi de gheață în următorul dvs. cocktail pe bază de gin pentru o băutură răcoritoare.

Alegeți paharul potrivit

Tipul de pahar pe care îl alegeți pentru a bea gin poate avea un impact mare asupra gustului ginului atât în ​​moduri negative, cât și pozitive. Știm că sună ciudat, dar tipul de pahar pe care îl folosiți pentru un cocktail de gin poate de fapt să-i modifice profilul de aromă. Acest lucru este similar cu motivul pentru care experții recomandă să beți vin din pahare înalte, cu picior, și șampanie din pahare stil flaut. Dacă vă place un Tom Collins, paharul înalt funcționează foarte bine. Totuși, dacă vreți cu adevărat să vă bucurați de aromele unice ale cocktailului, alegeți un pahar rotund, cu picior. Un pahar rotund oprește gheața din a se topi prea repede, astfel încât ginul rămâne mai puțin diluat mai mult timp.

Beți ginul la temperatura potrivită

Când cuvântul „temperatură” este folosit în contextul băuturilor alcoolice, oamenii iau întotdeauna sensul acestui cuvânt ca fiind temperatura camerei. Aceasta este o percepție greșită a termenului. Prin cuvântul temperatură, ne referim la temperatura ginului. Acesta este genul de regulă care, dacă nu este respectată, vă poate strica complet starea de spirit. Turnați gin într-un pahar și apoi păstrați-l în frigider o vreme. Luați încă un pahar de gin și beți-l la temperatura camerei. Veți simți diferența dintre gustul și textura lor. Apoi, alegeți gustul și textura care vă plac mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Maratonul Internațional Sibiu a scos la iveală Ce ne leagă!?

Ce ne leagă!?, sloganul sub care s-a desfășurat anul acesta Maratonul Internațional Sibiu (MIS), este extrem de potrivit pentru...
spot_img

Știri pe același subiect