De ce aveți nevoie de o motocoasă cu coardă pentru grădină

Motocoasă cu coardă pentru grădină

Dacă viteza, ergonomia și puterea sunt ceea ce căutați la o motocoasă cu coardă, aruncați o privire la motocoasa Husqvarna 525LST.

Nu are cea mai bună eficiență a consumului de combustibil, dar compensează prin capacitatea și cuplul disponibil.

Brandul produce motocoase de calitate de ceva timp, așa că poziția finală a acestei motocoase Husqvarna în topurile preferințelor utilizatorilor nu a fost un mare șoc. Aceasta generează un cuplu foarte mare pentru niște timpi de tăiere foarte rapizi și deține și câteva caracteristici foarte bune.

În timp ce greutatea nu descrie imaginea totală a ergonomiei unei anumite motocoase Husqvarna, în cazul trimmerelor cu coardă, o greutate mai mică are un rol important. Căratul unei motocoase cu coardă de 8kg probabil că nu este o mare problemă la primul gazon al zilei, dar o veți simți până la al optulea. Și, se întâmplă ca Husqvarna, în acest caz, să facă o motocoasă cu coardă ușoare. Modelul de motocoase Husqvarna 525LST, cu combustibil în rezervor, cântărește 4,7kg fără coardă.

Zgomotul este, de asemenea, un factor care influențează confortul unei motocoase cu coardă. La urma urmei, nimeni nu vrea să aibă tinitus din cauza unei motocoase Husqvarna (deși toată lumea ar trebui să poarte oricum protecție auditivă). Nivelurile de sunet ale modelului Husqvarna 525LST au fost măsurate la nivelul urechii și apoi din nou de la 15 metri distanță. La ureche, acest trimmer înregistrează 98 dB(A), iar la 15 m 74 dB(A).

În ceea ce privește ergonomia reală, tradițională, Husqvarna 525LST este destul de confortabilă din punct de vedere tactil. Are mânere cauciucate și nu este atât de scurtă încât prea mulți utilizatori să fie nevoiți să se aplece pentru a o folosi. Declanșatorul de accelerație pare puțin cam șubred, ceea ce aduce în discuție unele probleme de durabilitate. Dar, din punct de vedere ergonomic, este foarte bine echilibrată și ușor de utilizat.

Unul dintre compromisurile pentru o greutate totală mai mică vine din sacrificarea capacității de combustibil. Husqvarna 525LST are o capacitate de combustibil de 0,65 litri – peste media celor mai multe motocoase Husqvarna. Cu un rezervor plin, vă oferă aproape o oră de timp de declanșare.

Husqvarna 525LST nu dezamăgește în departamentul de caracteristici. Are un cap de întreținere, un comutator de pornire automată și un starter automat. De asemenea, filtrul de aer poate fi accesat destul de ușor. Capul motocoasei trebuie să fie demontat pentru a încărca mai multă coardă, dar procesul de a face acest lucru nu este dificil.

Husqvarna 525LST dispune de un angrenaj conic special, cu cuplu mare, astfel încât trimmerul poate lucra paralel cu solul pentru o bandă de mare capacitate și o performanță de tăiere superioară. Alte caracteristici includ:

 • Demaror autonom ușor de accesat
 • Construcție robustă și ușor de întreținut
 • Totul este conceput pentru a vă oferi o utilizare fără probleme
 • Motocoasă puternică și eficientă
 • Ambreiaj și arbore de transmisie de înaltă rezistență
 • Mânere confortabile pentru un control ușor
 • Motorul și demarorul au fost proiectate astfel încât motocoasa să pornească rapid cu un efort minim
 • Mâner cu mâner moale ușor de reglat pentru un confort optim
 • Tehnologie puternică a motorului X-Torq
 • Spațiu dedicat pentru dispozitivul de conectivitate Husqvarna, care permite conectarea ușoară la serviciile digitale, cum ar fi Husqvarna FleetServices
 • Portul de service integrat permite conectivitatea la Husqvarna Service Hub.

Pentru cei fideli brandului de motocoase Husqvarna, modelul 525LST este o soluție de la sine înțeleasă. Există o mulțime de profesioniști în domeniul gazonului care rămân exclusiv la această marcă, deoarece linia lor de produse tinde să funcționeze bine și este destul de ușor de întreținut. Bănuim că acest model se va încadra exact în această categorie.

Dar, ceea ce este impresionant la Husqvarna 525LST este cuplul motorului. Practic, această motocoasă cu coardă poate trece prin orice v-ați putea aștepta în mod rezonabil de la o motocoasă cu coardă de nivel Pro și o poate face foarte repede. Pentru aceia dintre dvs. care au cochetat cu ideea de a cumpăra o motocoasă Husqvarna, acest model reprezintă un argument destul de convingător pentru a merge mai departe și a le încerca.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect