9.1 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

Fii voluntar la cea mai mare ediție a Maratonului Internațional Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Cea mai mare ediție Maratonului Internațional Sibiu se construiește cu cei mai energici voluntari!

Organizatorii Maratonului Internațional Sibiu au nevoie de aproximativ 650 de voluntari cu care să pună pe picioare un eveniment cu totul special pentru cei aproape 9000 de participanți înscriși la ediția a 13-a MIS.

Publicitate

Vrei să fii parte din echipa de voluntari a celei mai mari ediții a Maratonului Internațional Sibiu, care va avea loc pe 25-26 mai?

Publicitate

„Hai în squad! În acest an, vom organiza cea mai mare ediție a maratonului, așadar avem nevoie să construim o echipă de aproximativ 650 de voluntari plini de voie bună alături de care să ne asigurăm că participanții MIS numără încurajările, nu kilometrii rămași.

Cu ajutorul partenerilor noștri de la Colt, experiența din cadrul Maratonului e unică pentru voluntari, pe toate traseele, din Piața Mare până la Rășinari și înapoi”, transmit organizatorii MIS.

Ce vei avea de făcut ca voluntar la MIS?

Mai sunt câteva zone disponibile unde poți fii voluntar, pe care le găsești pe platforma dedicată voluntariatului – squad.ro.

Astfel, în funcție de zona pe care o alegi, vei încuraja alergătorii, vei ajuta la punctele de revitalizare și vei contribui la alte câteva lucruri specifice pe care le găsești în descrierile aferente fiecărei zone.

Nu sta acasă, că-ți stă norocul! Dacă vrei să fii voluntar la Maratonul Internațional Sibiu 2024, înscrie-te pe squad.ro până pe 17 mai.

Credit foto: Gina Ștef

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu încheie pe locul 4 la Turneul Final Național

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu a încheiat turneul final național de volei pe locul patru, după un meci...

Știri pe același subiect