7.9 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

Nook a deschis a doua locație în Sibiu: un spațiu de coworking și evenimente în centrul orașului

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Nook, spațiul de coworking și evenimente lansat în Sibiu în 2020, a deschis o nouă locație în inima orașului. În weekendul 26-28 aprilie, comunitatea locală a fost invitată să descopere noua locație, într-un eveniment de tipul Porți Deschise. Peste 170 de persoane au trecut pragul spațiului de pe strada Avram Iancu, au participat la evenimente și ateliere gratuite, au descoperit arhitectura și povestea casei, dar și conceptul Nook.

Publicitate
Credit foto: Cristian Gănescu

Situat într-o clădire deosebită, construită în secolul XVIII, Nook #2 oferă 200 de metri pătrați de spațiu dedicat care promite să fie un mediu de lucru și evenimente premium în Sibiu. Echipat complet pentru nevoile profesionale ale celor care lucrează dintr-un spațiu de birouri, Nook #2 combină pasiunea pentru conservarea patrimoniului arhitectural cu designul modern și facilități premium, necesare desfășurării optime a muncii de birou și organizării de evenimente mici și medii.

Publicitate

Pentru a marca momentul deschiderii, Nook a invitat publicul să ia parte la trei zile de evenimente și ateliere inspiraționale, precum sesiuni de yoga, degustări de microplante, ateliere de coaching sau vizionări de filme documentare și de artă.

Evenimentul principal, dedicat partenerilor și presei, a avut loc sâmbătă seară: artiștii Monica Florescu (pian) și Makcim Makcim Fernandez Samodaiev (violoncel), duo-ul din spatele Florescu-Fernandez & Friends, au bucurat invitații cu un concert de cameră, într-un cadru restrâns și intim.

Credit foto: Mihai Todea

Nook s-a născut din pasiunea pentru arhitectură și frumos, dorința de a fi înconjurați de comunitate și nevoia unui spațiu fluid, modern și complet echipat unde poți lucra cu plăcere, când și cum ai nevoie, și care poate fi activat și ca spațiu inspirațional de evenimente. Noua locație Nook se aliniază misiunii noastre și abia așteptăm să împărtășim cu publicul rezultatele muncii noastre din ultimele luni!”, a declarat Ioana Pasc, fondatoarea Nook.

Din martie 2024, Ovidiu Simen, proprietarul spațiului de pe Iancu 21, s-a alăturat Nook

„Nook este un concept îndrăzneț pentru Sibiu și sperăm să prindă tracțiune. E nevoie de locații premium în Sibiu, în care se pot organiza evenimente mici și medii, versatile, fie că vorbim de prezentări de business, expoziții de artă sau concerte de cameră.”, a fost mesajul lui Ovidiu Simen.

Ioana Pasc și Ovidiu Simen. Credit foto: Mihai Todea

Prima locație Nook s-a deschis în Sibiu în 2020, pe Bulevardul Victoriei. Nook #2, recent lansat, situat pe strada Avram Iancu nr 21, vine să completeze serviciile oferite: abonamente flexibile și spații de lucru pentru cei care lucrează în regim hibrid sau de la distanță, din fața unui laptop, dar și săli și logistică completă pentru organizarea de evenimente până la 40 de persoane.

În baza unui abonament, persoanele care aleg să lucreze de la Nook au acces la toate facilitățile unui birou modern și complet utilat, fără stresul închirierii și gestionării propriului spațiu: se bucură de un mediu de lucru inspirațional, design modern, un spațiu luminos, amenajat cu multă grijă față de patrimoniul arhitectural, elemente de birotică și echipamente (imprimantă, TV LED, scanner, videoproiector etc), săli de ședință, zone de relaxare și acces la o bucătărie complet dotată și echipată. Spațiile de coworking sunt o alternativă tot mai populară la lucrul de acasă sau la închirierea unui birou privat.

Mai multe detalii despre Nook și abonamentele disponibile pot fi găsite pe www.nook.ro.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu încheie pe locul 4 la Turneul Final Național

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu a încheiat turneul final național de volei pe locul patru, după un meci...

Știri pe același subiect