17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

Școala de șoferi ABC premiază elitele învățământului sibian. Şoferi de nota 10

Școala de șoferi ABC Sibiu duce mai departe, an de an, tradiția unui proiect ambițios, dedicat performanței.

Cele mai citite

Școala de șoferi ABC Sibiu duce mai departe, an de an, tradiția unui proiect ambițios, dedicat performanței.

banner
banner
banner
banner

Cei mai buni elevi ai Sibiului, adolescenții de 10 care se apropie sau au împlinit vârsta majoratului, sunt răsplătiți cu premii consistente, constând în școlarizări auto GRATUITE. Este cea de-a VI-a ediție a campaniei „Sprijinim învățământul sibian” pe care Școala de Șoferi ABC o desfășoară spre bucuria elevilor, a profesorilor și a părințiilor.

Premiem elitele și, totodată, premiem excelența!

Nelu Rogoz

Nelu Rogoz – asociat Școala de Șoferi ABC

La fel ca și voi, am muncit și am investit în viitor, fapt pentru care am crescut și am ajuns Numărul 1

„Cu toate că anul acesta școlar a fost diferit de alți ani, cu toate că ați întâmpinat situații și evenimente care fac parte din aceste vremuri, noi, Şcoala de Șoferi ABC Sibiu, suntem și am rămas la fel. Premiem elitele și, totodată, premiem excelența! Cum întodeauna noi am sprijinit și o să sprijinim învățământul sibian, aceasta fiind campania demarată și inițiata de către Şcoala de Șoferi ABC Sibiu acum 6 ani, când a luat naștere și Şcoala ABC – o altfel de școală de șoferi. La fel ca și voi, am muncit și am investit în viitor, fapt pentru care am crescut și am ajuns Numărul 1. Asta vă dorim și vouă să fiți și să rămâneți: Numărul 1 în tot ceea ce faceți! Dar să nu uitați niciodată că fără efort și muncă, nu există recompensă! Suntem mândri că vă avem alături și suntem mândri că putem premia excelența! Școala de Șoferi ABC Sibiu vă mulțumește și se înclină în fața voastră, tinere elite și oameni de viitor ai unei noi frumoase generații! Vă aplaudăm de 10 ori, așa cum merită orice elev de nota 10! Încă o dată felicitări și nu uitați că, așa cum la școală ați început cu ABCEDARUL, la condus veți începe cu ABC-ul de la Școala de Șoferi ABC Sibiu. Felicitări și să nu uitați niciodată că suntem alături de voi!”, a fost cuvântul de întâmpinare și felicitare al lui Nelu Rogoz, managerul Școlii de Șoferi ABC Sibiu, adresat premianților din acest an. „Prin aceste premii stimulăm liceenii să acorde o mai mare atenție și implicare studiului, și implicit pregătirii profesionale pentru viață”, a mai adăugat Nelu Rogoz, cu ocazia galei de premiere, care a avut loc joi, 10 iunie, la sediul societății.

Ei sunt viitorii șoferi de nota 10

Premiile, oferite în cadrul acestei ediții a campaniei „Sprijinim învățământul sibian” de către Școala de Șoferi ABC Sibiu, constând în școlarizare gratuită în vederea obținerii carnetului de conducere categoria B, au mers către: Stoinea Dragoș Cristian Ionuț, Marin Matei-Ioan, Mihăilă Maria-Alessia (Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”), Cautnic Daniel, Minea Ana Maria Janine, Marin Anastasia Ioana (Colegiul Brukenthal), Bogdan Karina Elena, Crișan Gabriela Teodora, Dincă Teodora, Ancuța Bogdan Dumitru (Colegiul Național „Octavian Goga”), Ciochia Nicoleta-Ștefania, Neagoe Andreea, Jugaru Alexandra-Ioana (Colegiul Economic „George Barițiu”), Bodi Bianca, Odangiu Andreea, Tomuță Georgiana, Greavu Ana (Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna”), Oprea Nectaria, Radu Alessandra Maria, Mândrean Ioan Alexandru (Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu”).

Asociați Școala de Șoferi ABC

Cei care doresc să fie șoferi de nota 10, se pot înscrie la Școala de șoferi ABC, str. Râului, numărul 33 (în incinta clădirii Flaro, de pe malul Cibinului), la etajul 2.

Mai multe informații puteți găsi la telefon 0725722701, 0725722737, 0369427496.

„Învață să conduci de la profesioniști – Școala de șoferi ABC Sibiu!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect