9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Tehnologii pentru industria viitorului, la DEMO METAL VEST 2022

Cele mai citite

După o pauză de 3 ani, DEMO METAL VEST revine între 13 și 15 septembrie 2022, la Expo Arad.  Specialiștii și decidenții din industrie sunt așteptați la DEMO METAL VEST 2022, eveniment de referință al industriei din România, axat pe prezentarea celor mai moderne soluții de care au nevoie companiile industriale pentru dezvoltare.

Peste 75 de companii expozante vor fi prezente la întâlnirea cu publicul profesioniștilor din industrie. Ca la fiecare ediție, vizitatorii sunt așteptați cu demonstrații LIVE ale echipamentelor, oferte speciale pe perioada expoziției, noutăți și lansări de noi tehnologii, evenimente de networking (întâlniri face to face cu lideri din industrie, furnizori, producători, prestatori servicii) și prezentări tematice de actualitate, discuții tehnice direct în fața echipamentelor. Demo Metal Vest 2022 are toate componentele care duc la dezvoltarea unor noi relații de business și la fidelizarea celor deja existente. 

La Demo Metal Vest veți găsi cele mai noi tehnologii și specialiștii și companiile care vă pot introduce în industria viitorului (mai multe detalii, pe www.demometal.ro/vest).

De asemenea, vizitatorii sunt invitați la FORUMUL DEMO METAL VEST, care și de această dată abordează subiecte de actualitate, de mare interes pentru companiile din industrie: DIGITAL ID – digitalizarea proceselor de producție și POWER UP – Eficiență energetică pentru producție (detalii pe https://demometal.ro/vest/forum-demo-metal-vest-2022/).

Ca de fiecare dată, și la această ediție, DEMO METAL VEST se bucură de sprijinul partenerilor tradiționali ai evenimentului: Asociația Constructorilor de Automobile din România – ACAROM, Camera de Comerț Româno-Germană – AHK România, Camera de Comerț Franceză în România – CCIFER și Organizația Patronală din Industria Aeronautică Română – OPIAR. De asemenea, evenimentul se bucură de susținerea sponsorilor Infor+AWS și Enel X.

Companiile expozante, mari branduri internaționale dar și companii locale, vă așteaptă în cadrul DEMO METAL  VEST 2022, cu invitația de a compara oferta variată și de a alege cele mai bune soluții pentru provocările pe care le întâlniți în producție.

Vă așteptăm la cel mai dinamic eveniment dedicat industriei:

Demo Metal Vest 2022, 13–15 septembrie, Expo Arad!

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect