Auzul sănătos nu are vârstă!

0
28
Banner continental 29 aprilie

Zgomotele din jurul nostru reprezintă principalul factor pentru care circa jumătate din persoanele care suferă de pierderea auzului au ajuns în această situație dificilă.

5% din populația globului se confruntă cu surditatea.

Un auz sănătos reprezintă o modalitate de a menține relațiile sănătoase cu oamenii dragi nouă. Persoanele diagnosticate cu acest tip de afecțiune de cele mai multe ori evită să participe la discuții sau chiar să iasă în societate invocând motivul: „Eu nu aud, nu întreb din nou, să nu deranjez.”, dar nu aleg să facă ceva în privința remedierii situației.

Deloc surprinzător, incidența hipoacuziei crește odată cu vârsta. Institutul Regal Național al Surzilor (National Institute for Deaf People – RIND, 2003) a constatat că peste 90% din rezidenții Regatului Unit cu o vârstă de peste 80 de ani suferă de o formă oarecare de hipoacuzie, nici în România statisticile în domeniu nu sunt mai favorabile. Românii ajung extrem de târziu la specialist, când deja este foarte târziu. În ciuda efectelor pozitive pe care le au aparatele auditive asupra calității vieții, 75% din persoanele diagnosticate cu hipoacuzie aleg să nu facă nimic în această privință.

OMS confirmă că aparatele auditive corect recomandate și instalate pot îmbunătăți capacitatea de comunicare pentru cel puţin 90% din persoanele hipoacuzice.

Vârsta medie a persoanelor care poartă pentru prima oară un aparat auditiv este apropiată de 70 de ani, în ciuda faptului că majoritatea (65%) dintre persoanele cu hipoacuzie au sub 65 de ani și aproape jumătate din persoanele hipoacuzice au sub 55 de ani.

Auzul sănătos nu are vârstă! La Clarfon, orice persoană, indiferent de vârstă beneficiază de consultație gratuită și de cele mai bune sfaturi în cazul în care acuitatea auditivă nu mai este la fel de bună.

Specialiștii noștri dețin o pregătire profesională continuă și vă pot îndruma către cele mai bune soluții în alegerea unei proteze auditive potrivite.

Testează-ți acum auzul GRATUIT la Clarfon și te vei bucura de cele mai bune soluții!

  • Reducere de 1.000 lei la ORICE APARAT AUDITIV
  • 50% reducere la AL DOILEA APARAT AUDITIV
  • 20 rate fară dobândă
  • Ai avantajul de a lua aparatele acasă, în probă, GRATUIT

Mai mult, la Clarfon, ai posibilitatea să-ți prelungești cu încă un an garanția pentru aparatul auditiv. Această ofertă este disponibilă pentru orice model de aparat auditiv.

Alege un auz sănătos cu Clarfon!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.