17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

Dan Barna, liderul USR, după reacția prefectului Sibiu: „Dacă simțiți că e presiunea prea mare, poate nu e locul dumneavoastră acolo!”

Cele mai citite

Liderul USR, Dan Barna, a reacționat în urma discuției dintre prefectul Sibiului, Mircea Crețu, și un medic al UPU Sibiu.

„Domnule prefect al Sibiului, daca simțiți că e presiunea prea mare poate nu e locul dumneavoastră acolo. Vă sfătuiesc să ascultați de medici când medicii vorbesc. Județul Sibiu nu se face „de minune” pentru că un doctor spune lucrurilor pe nume*, ci pentru că e condus de oameni care la șapte luni de la declanșarea pandemiei sunt surprinși de evenimente și încearcă să bage sub preș realitatea. De foarte multe zile, la UPU Sibiu pacienții stau la coadă, cu orele, în frig. Ieri erau la coadă cel puțin 40 de oameni… Asta este „de minune” – a declarat Dan Barna.
Un medic sibian a făcut, ieri, un apel către autoritățile locale, solicitându-le să găsească o soluție pentru a crește numărul de paturi pentru internări. Apelul a fost făcut în cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de medicul Voichiţia Halmaghi de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a SCJU, prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, cerându-i să facă propuneri în ședința de marți. „Ne facem de toată minunea cu ce spuneți dumneavoastră acum”, a spus prefectul.
https://sibiu100.ro/sanatate/207734-prefectul-judetului-sibiu-dupa-ce-un-medic-de-la-urgente-cere-mai-multe-paturi-pentru-internari-ne-facem-de-toata-minunea-cu-ce-spuneti-dumneavoastra-acum/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect