Focar de coronavirus la o fabrică de articole textile și materii prime din Sibiu

banner
banner
banner
banner

Autoritățile au depistat un focar de coronavirus la o societate producătoare de articole textile și materii prime din Sibiu. În urma anchetei epidemiologice desfășurate de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus 23 de angajați ai fabricii.

Focarul a fost identificat în data de 9 septembrie, având o rată de atac de 6,74%. Totodată, în urma anchetei au fost identificați 91 de contacți, dintre care 66 sunt contacți de serviciu, iar 25 sunt contacți de familie.

banner

„În ceea ce privește măsurile dispuse de DSP Sibiu, s-au izolat în spital toate cele 23 cazuri confirmate pentru evaluare clinică și paraclinică, s-a dispus carantina la domiciliu a contacților de serviciu și a familiilor acestora. În cadrul societății s-a efectuat dezinfecția și s-a luat legătura cu reprezentanții societății în vederea aplicării unui plan intern de măsuri de limitare a răspândirii infecției, astfel s-a recomandat decalarea programului de lucru, a pauzelor de masă și a încheierii programului de lucru”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt la Instituția Prefectului-Județul Sibiu.
De asemenea, s-a recomandat tuturor angajaților să își monitorizeze starea de sănătate prin medicul de familie, iar în cazul în care prezintă simptome să apeleze numărul de urgență 112 în vederea transportării la spital și efectuarea de investigații.

Direcția de Sănătate Publică va efectua controale pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile de limitare și prevenire a răspândirii infecției cu SARS CoV-2.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Cal de 6.000 de euro, furat din Copșa Mică

Polițiștii de investigații criminale din Copșa Mică au reținut un tânăr care a furat un cal rasa sânge rece...
spot_img

Știri pe același subiect