INFO COVID-19 Sibiu, 27 de noi cazuri și 3 decese

banner
banner
banner
banner

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26199 de persoane (dintre care în ultimele 24 de ore 27 de persoane).

banner

Până la data curentă au fost vindecate 20819 de persoane, iar 1005 persoane au decedat (3 în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 154 de persoane, dintre care pe ATI 22 adulți.

La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 406 de teste.
Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 918 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 300 persoane în izolare la domiciliu.
Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției care își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu oferă în continuare sprijin cetățenilor prin răspunsul prompt și eficient la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254și 0269-216103.

În ceea ce privește numărul de apeluri din ultimele 24 de ore, acestea au însumat un număr de 46 de apeluri ca urmare a noilor prevederi legale.
În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 34 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 111 solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Scumpirea alimentelor este tot mai resimțită de est-europeni

Criza rezultată în urma războiului din Ucraina duce la creșteri uriașe de prețuri în majoritatea magazinelor din Europa. Totuși,...
spot_img

Știri pe același subiect