19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

“Săptămâna Sănătății”, în aprilie la Mediaș

Cele mai citite

Medieșenii vor sărbătorii Ziua Mondială a Sănătății, în cadrul unui amplu proiect, intitulat sugestiv, “Săptămâna Sănătății”. Tema evenimentului este dezvoltarea unui stil de viață sănătos, prin fructificarea interesului pentru practicarea sportului și pentru folosirea factorilor naturali în scopul întăririi organismului și prelungirii duratei de viață.

banner

Proiectul se va desfășura în perioada 01- 04 aprilie 2013, are un scop educativ, si vor lua parte oficialități locale, dar și elevi din ciclul gimnazial şi liceal, din municipiul Mediaș.

În prima zi a proiectului se va desfășura tema “Pozitiv în gândire, Negativ în analize”, care cuprinde informarea și prevenirea referitoare la combaterea bolilor transmisibile, modul de identificare, manifestările specifice și repercursiunile acestora.

A doua zi este urmată de tema “Doctor Natura”, si reprezinta beneficiile, remediile naturii în tratarea și adoptarea normelor de bază ale igienei proprii și dezvoltarea răspunderii pentru sănătatea proprie și colectivă.

Penultima zi este destinată temei “Lecția de prim ajutor”, unde medieșenii vor învăța cum să acorde măsuri de prim ajutor în cazul unor accidente, dar si felul de abordare în anumite situații de criză. Modulul este practice, si cuprinde o prezentare practică a echipei Ambulanța Mediaș.

In final, ultima zi este destinată “Marșului Antidrog”, care are ca punct de plecare Piața Corneliu Coposu din fața Primăriei, parcurgând  str.Petofi Sandor si Piața Regele Ferdinand I.

Proiectul va fi inchis de un Flashmob, numit “Keep Healthy”.

Primele 3 teme vor fi dezbătute la Casa Gazelor Naturale, iar intrarea este liberă.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Modificarea kilometrajului unei mașini, interzisă prin lege de astăzi

Începând de astăzi, 29 mai 2023, modificarea kilometrajului unei mașini va fi interzisă prin lege.O nouă lege, prin care...
spot_img

Știri pe același subiect