Sibienii nu mai sunt obligaţi să poarte masca în spaţiile deschise neaglomerate

banner
banner
banner
banner

Locuitorii judeţului Sibiu nu mai sunt obligaţi să poarte masca de protecţie în spaţiile publice deschise care nu sunt aglomerate.
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis, joi, prelungirea stării de alertă şi ajustarea unor măsuri în contextul pandemiei COVID-19. Toate măsurile adoptate joi se aplică indiferent de rata de incidenţă cumulată la două săptămâni. În acelaşi timp, se păstreză decizia privind purtarea măştii de protecţie sanitară în spaţiile publice închise, în cele deschise aglomerate
„În spaţiile publice închise, spaţiile comerciale, spaţiile publice deschise cu aglomerări de persoane, mijloacele de transport în comun, locul de muncă, pieţe, târguri şi locurile unde se formează cozi se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura.
Prin hotărâre se elimină obligativitatea purtării măştii de protecţie pentru toate spaţiile publice deschise neaglomerate. Măsurile adoptate sunt cele care intră în competența Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu și se aplică indiferent de rata de incidenţă cumulată la 14 zile”, se arată în decizia Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anticorpii monoclonali nu sunt eficienți în faţa noilor variante de coronavirus

Tratamentele pe bază de anticorpi monoclonali s-au dovedit ineficiente în faţa noilor variante dominante ale SARS-CoV-2, a avertizat vineri...
spot_img

Știri pe același subiect