21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Spitalul Municipal Mediaș a primit anul trecut 6 milioane de lei din partea municipalității și companiei Romgaz

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

2020 a adus un sprijin important pentru Spitalul Municipal Mediaș. Astfel, unitatea medicală medieșeană a beneficiat anul trecut de un sprijin financiar important din partea municipalității, dar și a companiei Romgaz. Spitalul Municipal Mediaș a primit de la bugetul local aproximativ 4 milioane de lei. De asemenea, compania Romgaz a acordat spitalului sponsorizări în valoare de 2 milioane de lei.

Fondurile au fost folosite pentru modernizarea și dotarea mai multor compartimente ale spitalului, inclusiv cel destinat persoanelor infectate cu noul coronavirus. Compartimentul COVID din cadrul Spitalului Municipal Mediaș a devenit funcțional la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut. Acesta are o capacitate de 20 paturi, dintre care două echipate cu aparatură de terapie intensivă. Acesta funcționează în incinta Secției de Pneumologie care a fost complet reabilitată, modernizată și extinsă pe verticală, prin construirea unei mansarde.
Proiectul de reabilitare și modernizare a Secției de Pneumologie a demarat în urmă cu aproximativ doi ani și a fost finanțat de la bugetul local al municipiului Mediaș. Conducerea Spitalului Municipal Mediaș a demarat ample lucrări de reabilitare și modernizare ale clădirii, care au constat în extinderea și modernizarea clădirii, măsuri de securitate la incendiu prin ignifugarea întregului material lemnos, refacerea instalațiilor electrice, dar și a alimentării cu apă potabilă, respectiv a instalației de încălzire centrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect