19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

Donează şi tu o jucărie la „Sibiu Baby Days”

Cele mai citite

La Sala Transilvania, în perioada 17 – 19 mai are loc „Sibiu Baby Days”, primul târg pentru copii din oraş. Este un eveniment dedicat sarcinii, bebeluşilor şi copiilor în vârstă de până la 7 ani. „Sibiu Baby Days” este o campanie umanitară organizată de Asociaţia Mucenicul Mina. Sub sloganul „Donează tu jucăria” oricine poate aduce un zâmbet pe feţele copiilor nevoiaşi din Sibiu şi din împrejurimi aducând jucării la centrele de colectare. Aceste centre de colectare le găsiţi în interiorul Sălii Transilvania, în cadrul târgului.

banner

Pe lângă oferta de servicii şi produse pentru copii, evenimentul mizează şi pe latura educaţională în creşterea copiilor. Astfel cei prezenţi pot participa la o mulţime de workshopuri şi seminarii informative susţinute de medici specialişti, psihologi etc. Pentru cei mici sunt pregătite spectacole şi activităţi distractive, ateliere de creaţie sau cursuri. La „Sibiu Baby Days” vizitatorii pot alege dintr-o gamă variată de produse şi servicii: de la cărucioare, scaune auto pentru copii, leagăne, biberoane, suzete, articole vestimentare şi jucării, până la alimentaţie, nutriţie, vitamine, cărţi pentru copii, grădiniţe sau activităţi culturale pentru cei mici.

 

 

 

Programul târgiului

 

Vineri 17 mai – 12:00 – 20:00

Sâmbătă 18 mai – 10:00 – 20:00

Duminică 19 mai – 10:00 – 18:00

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Modificarea kilometrajului unei mașini, interzisă prin lege de astăzi

Începând de astăzi, 29 mai 2023, modificarea kilometrajului unei mașini va fi interzisă prin lege.O nouă lege, prin care...
spot_img

Știri pe același subiect