6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Crucea Roșie Română sărbătorește 145 de ani de existență, la Sibiu

Cele mai citite

Vara aceasta s-au împlinit 145 de ani de când a fost înființată Crucea Roșie Română. Pentru a sărbători acest moment aniversar, la Sibiu va fi organizată, în centrul orașului, o expoziție ce prezintă, începând de vineri, 29 octombrie, activitatea umanitară a asociației.
Expoziția este realizată de Societatea Națională de Cruce Roșie din România, cu ocazia împlinirii a 145 de ani de activitatea umanitară,în parteneriat cu Clubul Lions. Aceasta va ajunge, vineri, la Sibiu.
„La ora 15 vom instala panourile în Piața Huet, iar la ora 17 va fi un vernisaj foarte restrâns, din cauza măsurilor de distanțare socială”, au explicat organizatorii.
Expoziția a mai fost prezentată, până acum, în Deva și Arad. La Sibiu va fi deschisă până în 15 noiembrie. De aici, va pleca spre județele Timiș (18-29 noiembrie), Alba (1 -15 decembrie) și Caraș-Severin (15 – 30 decembrie).
Potrivit Ralucăi Morar, directorul Crucea Roșie – filiala Sibiu, anul viitor proiectul își va continua drumul în țară și va ajunge la toate filialele din România, cu sprijinul lui Florin Ilieș, directorul Colegiului „Decebal” și șeful Comisiei de Cultură Deva, care dispune de sistemul pe care vor fi prinse panourile pentru expoziție. De asemenea, acesta oferă și sistem de expoziție și caută soluții pentru a asigura și transportul de la o filială la cealaltă a expoziției.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Inspectorii ANAF care vor merge în control vor avea arme

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat luni că inspectorii de la Antifraudă vor avea dreptul să poarte arme.Reorganizarea Agenţiei...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect