18.1 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Încă o piesă-speranță în sănătatea Larisei Gal

Cele mai citite

A doua ediție a concursului de puzzle organizat de grupul “Pazăl”, în sediul “Atu Toys”, a avut caracter caritabil. Patruzeci de iubitori ai jocului au luat parte la competiția care a avut ca scop strângerea unei donații pentru o cauză anume. Nu a fost ales din start un proiect umanitar, ci câștigătorii au fost cei care au decis unde merg banii donați de concurenți.

Asociația “Vis Împlinit”, coordonată de Corina Rudolf, a fost cea aleasă pentru a o ajuta pe Larisa Gal, fata care a avut un accident de mașină acum aproximativ zece ani.

Despre Larisa Gal, vezi: https://sibiu100.ro/sanatate/larisa-gal-accident-vis-implinit/

Nicole Priscila, alături de fratele acesteia, Ovidiu Teșcuț, au adunat cu mic cu mare piesele și au organizat acest eveniment. ”Am avut participanți începând de la vârsta de 4-5 ani, până la peste 60 de ani. De la familii cu copii, la tineri pasionați de puzzle, mulți dintre oamenii care au participat au venit la mine și m-au întrebat: Când e următorul concurs de puzzle? Am avut și bomboane, și prăjituri și voie bună. Deși a fost un concurs caritabil, nu am putut să-i lăsăm pe câștigători fără un premiu și le-am oferit un burger la alegere, de la un restaurant partener, pe principiul puzzle-ul face poftă de mâncare”, mărturisește Nicole Priscila.

Să o ajutăm pe Larisa

Orice bănuț pentru Larisa este important. ”Țin să mulțumesc câștigătorilor concursului și Asociației Pazăl pentru că au ales să doneze banii strânși, cauzei Larisei, prin Asociația Vis Împlinit. Larisa chiar merită, este o fată deșteaptă, care trebuie să ducă o viață normală”, mărturisește Corina Rudolf.

Larisa Gal a avut un cumplit accident de mașină în 2019. Vreme de patru ani de zile, familia, împreună cu câțiva apropiați care au crezut și cred în ea, au făcut eforturi de neimaginat pentru ca medicina să facă minuni cu ea. În urma acestor demersuri, cu resurse limitate și cu sprijinul oamenilor de bună-credință, dar cu o voință mistuitoare, Larisa a ajuns într-un stadiu acceptabil de sănătate și cu șanse de recuperare.

Nicole Priscila, Larisa Gal și Corina Rudolf

Larisa e o șansă! Cei care doresc să o ajute, o pot face prin intermediul Asociației ”Vis împlinit”, sau donând în Cont: RO15BACX0000000892172000 (Unicredit Bank, pe numele: Gal Angelica Corina).

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Se reiau lucrările la sistemul de canalizare de pe Șoseaua Sibiului din Mediaș. Când vor fi finalizate

În aceste zile, pe Șoseaua Sibiului din Mediaș se reiau lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare cuprinse în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect