25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Turneu caritabil de fotbal, la Mediaş

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Municipiul de pe Târnava Mare va găzdui la finele acestei săptămâni un turneu caritabil de fotbal.

Acesta se va desfășura la inițiativa lui Eugen Ceapă, cu sprijinul lui Cristian Mailat și Cătălin Popa, precum și a altor iubitori de sport și mișcare în aer liber. Șapte echipe de fotbal vor participa la acest turneu de fotbal, în baza unei taxe de înscriere de 300 de lei, direct în contul asociației, o urnă fiind disponibilă și la teren, în ziua meciurilor, cei prezenți având ocazia să doneze orice sumă de bani.

Fondurile strânse vor fi donate Asociației Primește și Dăruiește, cu scopul achiziționării unui mijloc de transport, necesar la acțiunile care vor fi desfășurate în viitor, în Mediaș și zona de nord a județului Sibiu. Evenimentul aflat la a doua ediție are loc duminică, 26 iunie, cu începere de la ora 10, la Baza Sportivă „Simona Olariu” din Mediaș și se intitulează „Cupa Solidarității”.

Prima ediție s-a desfășurat la Sibiu, banii strânși fiind direcționați către Asociația Baby Care. Donații pentru Asociația Primește și Dăruiește se pot face direct în contul bancar: RO20INGB0000999910231723 ( Beneficiar: Asociația Primește și Dăruiește).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Încă trei cazuri de variola maimuței au fost descoperite în România

Trei cazuri noi cazuri de variola maimuţei au fost diagnosticate în România, informează joi Ministerul Sănătăţii.Este vorba despre trei...
spot_img

Știri pe același subiect