15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Victorie la limită după o mulțime de ocazii: Dunărea Călărași – Gaz Metan Mediaș 0-1

Cele mai citite

Gaz Metan a câștigat greu, duminică seara, în deplasarea de la Călărași, într-o partidă în care medieșenii au ratat cât pentru cinci meciuri.
 
Medieșenii au a avut o dublă ocazie rarisimă în minutul 6, Ely Fernandes a scăpat singur pe contraatac în urma unei pase perfecte a lui Rondon, primul a pătruns în careu însă portarul Cătălin Straton a respins până la Caiado, care a trimis pe lângă poartă.
Prima oportunitate a gazdelor a venit în minutul 21 prin Souda, care a șutat însă peste poartă dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20-22 de metri. Tot Gaz Metan a avut o ocazie uriașă de a marca în minutul 30, când Davis Caiado a primit o pasă excelentă în careu, dar șutul său a fost respins de Straton.
Patru minute mai târziu, Ely Fernandes i-a „furat” o minge lui Mendy în careu, a șutat din voleu, dar mingea a trecut peste poarta gazdelor. Tot David Caiado a avut o cazie foarte bună de a deschide scorul în minutul 41, când a reluat cu capul o centrare a lui Valentin Crețu, dar portarul Cătălin Straton a avut un reflex uimitor și a respins mingea.
Gaz Metan a început în forță repriza secundă și a avut o ocazie mare în minutul 53. Mario Rondon a reluat cu capul în minutul 53, mingea a lovit bara, iar portarul Cătălin Straton a respins apoi cu piciorul. Dunărea a avut o ocazie importantă de a marca în minutul 62, când șutul lui Gabriel Enache a trecut pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca.
Gaz Metan a mai avut o ocaie foarte bună de a marca în minutul 72 prin Mario Rondon, care a reluat cu capul o centrare din lovitură liberă a lui Ivanov, dar mingea a lovit bara și a ieșit în afara terenului. Gazdele au rămas fără Gabi Iancu, cel care a fost eliminat în minutul 75 pentru al doilea cartonaș galben primit din partea arbitrului Sebastian Colțescu.
Gaz Metan a dat lovitura în minutul 87 prin Yazalde, care a reluat în poartă o minge din careul mic, balonul ricoșând în urma unui duel dintre Rondon și un apărător al gazdelor.
În ultima etapă a sezonului, Gaz Metan joacă pe teren propriu cu Concordia Chiajna, formație care etse deja retrogradată matematic în Liga a doua.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect