6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Victorie la limită după o mulțime de ocazii: Dunărea Călărași – Gaz Metan Mediaș 0-1

Cele mai citite

Gaz Metan a câștigat greu, duminică seara, în deplasarea de la Călărași, într-o partidă în care medieșenii au ratat cât pentru cinci meciuri.
 
Medieșenii au a avut o dublă ocazie rarisimă în minutul 6, Ely Fernandes a scăpat singur pe contraatac în urma unei pase perfecte a lui Rondon, primul a pătruns în careu însă portarul Cătălin Straton a respins până la Caiado, care a trimis pe lângă poartă.
Prima oportunitate a gazdelor a venit în minutul 21 prin Souda, care a șutat însă peste poartă dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20-22 de metri. Tot Gaz Metan a avut o ocazie uriașă de a marca în minutul 30, când Davis Caiado a primit o pasă excelentă în careu, dar șutul său a fost respins de Straton.
Patru minute mai târziu, Ely Fernandes i-a „furat” o minge lui Mendy în careu, a șutat din voleu, dar mingea a trecut peste poarta gazdelor. Tot David Caiado a avut o cazie foarte bună de a deschide scorul în minutul 41, când a reluat cu capul o centrare a lui Valentin Crețu, dar portarul Cătălin Straton a avut un reflex uimitor și a respins mingea.
Gaz Metan a început în forță repriza secundă și a avut o ocazie mare în minutul 53. Mario Rondon a reluat cu capul în minutul 53, mingea a lovit bara, iar portarul Cătălin Straton a respins apoi cu piciorul. Dunărea a avut o ocazie importantă de a marca în minutul 62, când șutul lui Gabriel Enache a trecut pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca.
Gaz Metan a mai avut o ocaie foarte bună de a marca în minutul 72 prin Mario Rondon, care a reluat cu capul o centrare din lovitură liberă a lui Ivanov, dar mingea a lovit bara și a ieșit în afara terenului. Gazdele au rămas fără Gabi Iancu, cel care a fost eliminat în minutul 75 pentru al doilea cartonaș galben primit din partea arbitrului Sebastian Colțescu.
Gaz Metan a dat lovitura în minutul 87 prin Yazalde, care a reluat în poartă o minge din careul mic, balonul ricoșând în urma unui duel dintre Rondon și un apărător al gazdelor.
În ultima etapă a sezonului, Gaz Metan joacă pe teren propriu cu Concordia Chiajna, formație care etse deja retrogradată matematic în Liga a doua.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ajutorul pentru încălzirea locuinței va fi menținut până la finalul sezonului rece

Ajutorul pentru încălzirea locuinței va fi menținut în plată, la același nivel, până la finalul sezonului rece noiembrie 2023...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect