27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

A doua competiție a Triadei MTB continuă la Păltiniș între 6-7 august

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

A doua competiție a Triadei MTB continuă în luna august cu trasee pentru toate categoriile amenajate în zona Păltiniș. Competiția este înscrisă în calendarul internațional, în acest an anunțându-și până acum participarea sportivi din Belgia, Germania, Cehia, Ungaria, Slovacia, Ucraina și Bulgaria.

Astfel, după etapa de la Avrig, organizatorii Triadei MTB mai au în program încă două curse:

banner

-Triada MTB Păltiniș (6-7 august 2022) – competiție înscrisă în calendarul internațional, cu probe de XCO, XCM și E-MTB

-Triada E-MTB Xperience (16-18 septembrie 2022) – dedicată pasionaților de biciclete electrice

Primul weekend din august vine cu un program încărcat și cu mulți kilometri de trasee pentru toate categoriile amenajate în zona Păltiniș

Ziua de sâmbătă va fi dedicată curselor de XCO (Cross-country olimpic), un format care oferă  posibilitatea spectatorilor de a urmări acest sport spectaculos pe circuitul de 3.2km pregătit la Arena Platoș Păltiniș.

Duminică va avea loc a 15-a ediție din celebrul Geiger MTB Challenge ce aduna peste 130 de kilometri de peisaje și trasee impresionante. Startul și sosirea rămân la Arena Platoș Păltiniș iar traseele de concurs îi vor duce pe participanți în zone pitorești ale Munților Cindrel. Traseul lung măsoară 77 de kilometri și va trece pe sub vârful Cindrel, la peste 2.000m altitudine.

Cei care au ales acest traseu vor avea de urcat în total aproximativ 3.000m și probabil primii vor ajunge la sosire după aproximativ 5 ore de pedalat. Traseul scurt în schimb va fi ceva mai ușor dar nu mai puțin interesant, parcurgând 37 de kilometrii în jurul stațiunii Păltiniș. Cei mai puțin experimentați vor putea și ei concura pe un traseu de 17 de kilometri. Pe lângă traseele clasice, iubitorii de e-bike se vor bucura duminică de Geiger E-MTB Challenge, pe un traseu de 26 kilometri.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a competițiilor duminică 7 august traficul rutier va fi restricționat pe drumurile forestiere Curmătura Ștezii – Păltiniș (segmentul cuprins între Valea Izvorului și Păltiniș) și Păltiniș – Releu Oncești în intervalul orar 10:30 – 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect