16.3 C
Sibiu
vineri, mai 17, 2024

ACS Alma Sibiu, creştere de la an la an

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Clubul Sportiv Alma Sibiu a avut o evoluţie foarte rapidă în sportul sibian şi în atragerea tinerelor talente. Înfiinţat în anul 2010, acesta a reuşit ca în prezent să aibă grupe de fotbalişti născuţi din 2001 pană în 2008 inclusiv, în fiecare an mai adăugandu-se câte o grupă de varstă. Alma Sibiu este singurul club de fotbal din oraşul nostru şi o raritate în întreaga ţară care nu percepe nici o taxă de la copii care vin să joace pentru echipă.

Publicitate

Publicitate

Totul este asigurat de către principalul sponsor Alma Grup Dezvoltări Imobiliare. Părinţii copiilor sunt foarte implicaţi în modul de pregătire al acestora, venind la antrenamente şi urmărind felul în care se descurcă, plus dându-le şi câteva sfaturi. Antrenamentele au loc pe terenul sintetic de la baza de pe Vasile Milea şi pe terenul Bebe Boboc din Valea Aurie, loc unde îşi desfăşoară activitatea şi rugby-ul sibian. Echipele participă în Campionatul Judeţean, turnee naţionale şi internaţionale. Andrei Drăguşin (antrenor) : „Scopul nostru este să îi formăm ca oameni, punem accent pe disciplină şi ca ei să fie civilizaţi. Nu ţinem copii care nu pot face faţă. Noi facem selecţie permanent dintre ei, şi rămân la noi doar cei care pot face performanţă. Vrem să creştem şi să scoatem cât mai mulţi fotbalişti care să facă faţă la programul de pregătire”.

Publicitate

Tehnicienii fac selecţie pentru o nouă grupă de copii.
Număr de contact – 0749 288 808, Andrei Drăguşin

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Filmul „În inima Naționalei. Din vestiar până în Germania” a avut avanpremiera la Sibiu

Filmul calificării tricolorilor la Euro 2024 din Germania a putut fi urmărit, în avanpremieră, de sibieni la Cinegold. Pelicula...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect