25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Alexandra Hudea este vicecampioană balcanică la atletism

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Două medalii de aur, șase medalii de argint și 10 medalii de bronz. Acesta este bilanțul Campionatelor Balcanice de juniori pentru delegația României la atletism.

Competiția s-a desfășurat duminică, 12 iunie, în localitatea Bar din Muntenegru. Una dintre cele șase medalii de argint a fost obținută de reprezentanta României la proba de 3.000 de metri. Este vorba de Alexandra Hudea de la Liceul Teoretic “Axente Sever” Mediaș, care a terminat concursul pe poziția a doua, cu un timp de 10 minute, 7 secunde și 50 de sutimi. Prin medalia de argint obținută de Alexandra Hudea, sportiva din Mediaș a contribuit decisiv la clasarea naționalei României pe locul al șaselea la această competiție atletică.

“O felicităm pe Alexandra Hudea și pe antrenorul acesteia Vasile Ibășfălean pentru această performanță deosebită și le dorim mult succes la numeroasele competiții naționale și internaționale care vor avea loc în a doua parte a anului 2022”, au transmis reprezentanții Liceului Teoretic “Axente Sever” Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect